Throwback thursday, Lanzarote April 2013

 

Sakta men säkert börjar jag bli trött på vintern. De här bilder är från vår Lanzarote resan. Saknar den där vackra strand som är på första bilden. Saknar även att gå i sommarkläder utan att behöva ha hundra lager på sig. Saknar Atlanten och dess vågor. Saknar att vara på semester och få komma bort lite från vardagen.

Victoria's Secret Beauty

Body Butter - Pure Seduction
Parfym - Pure Seduction
+Body Mist - Secret Charm
 
När jag fyllde år i november fick jag hela tre produkter från Victoria's Secret i present. Tyckte att   det var kul att få testa VS produkter eftersom de är så omtyckta. Ville ju veta om produkterna var verkligen så bra som folk sade.
Tjejerna gav mig en body mist, en body butter och en parfym, är såå nöjd med allt! :) 

Girls

 Bilderna från lördags
 
Förstår inte hur den här helgen kunde gå snabbt. Vill verkligen inte att den ska ta slut. Det känns som att en riktig jobbig skolvecka väntar på mig, massor med läxor och ett hemskt finskaprov. Dessutom så ska vi vara klara med vår reportage i början av veckan men det står stilla i mitt huvud, inga idéer, ingen inspiration. Eh, men det löser sig...

Årets första tjejmiddag


 
Ikväll, eller nu blir det väl gårdagskväll, firade vi Deidre och Hanna som hade fyllt 16 år. Grattis finisar! Hela middagen var fantastiskt god och det var riktigt trevligt att träffa alla igen.

Helgens planer

Hej alla fina! skönt med en fredag! Den här skolveckan gick verkligen långsamt. Eller nja, det är snarare lektionerna som gick snigellångsamt medan tiden efter skolan flög bara förbi. Är inte så nöjd med mina prestationer under denna vecka, måste skärpa mig. 
Jag ser faktiskt framemot den här helgen. Att äntligen få sova ut, städa(det är kaos i mitt rum, hittar ingenting) och på lördagskvällen är jag bjuden till en tjejmiddag :) Ha en bra helg!
Dessa två bilder är tagna vid tidigare och olika tillfällen. Älskar att gå på tjejmidaggar, så mysigt!

Börjar om på nytt?

Hej, hej! Det där som jag skrev i mitt förra inlägg kan ni glömma nu. Anledningen till det kan ni säkert gissa. Så kul med en förändring här på bloggen. Visst blev headern jättefin! Jag älskar hur min blogg ser ut nu! Tusen tack till min vän Emma, det är hennes förtjänst! Ni hittar hennes blogg häääär. 
 
 

Ny design!

Hej! Emma här! Jag tänkte bara skriva att jag har ändrat om i Dianas design, för att hon ska få mer lust att blogga. Allt är inte riktigt klart, har gjort en del små missar, men såhär tror jag det ska se ut i det stora hela. Om Diana inte hatar det förstås. Hon vet ingenting! 
 
 
puss!

Funderingar kring bloggen

Nu är det så här att Emma tvingar mig att blogga. Först sa jag nej men sedan beslöt jag mig för att ändå göra det.
Som ni har säkert märkt har jag inte bloggat under senaste tiden. Tänker säga som det är, jag vill inte blogga. Själva bloggen börjar ju bli liite gammal. Jag menar jag har haft den sedan 2011, haha. Jag är även trött på bloggens utseende men jag orkar inte göra något åt det. Jag är även trött att ha brist på inspiration. Men mest av allt är jag trött på mitt spåk. Jag stavar fel nästan i varenda inlägg och de inlägg som är felfria är det säkert på grund av att de innehåller bara bilder. Dock tycker jag egentligen att jag borde inte klaga. Det är ju mitt eget fel att jag inte gör något åt det.
 
Jag vet ej hur det blir med bloggen nu. Kommer antagligen blogga som vanligt, 1-2 gånger i veckan eller blogga ännu mer sällan eller kanske plötsligt få jätte mycket idéer och börja blogga varje dag, haha. Vem vet...

en dag i Stockholm

I Kungliga slottet
 
Förra lördagen har jag och min mamma lyckats åka till Stockholm utan mina småa syskon, haha. Först gick vi till Kunliga slottet. Hmm, det var ett stooort slott! I början tyckte jag att allt var intressant och fint men till slut, efter några timmar fanns det ingenting som kunde imponera mig längre. Jag fick ont i benen ganska snabbt(bra form, haha) så det var riktigt skönt när det blev dags för lunch. I slutet blev det även liite shopping men bara lite. Det fanns mycket fint i butikerna men det var även mycket folk och långa köer. Dock är jag nöjd med mina köp.

Gott nytt år!!

Det blev en bra start på året. Kom hem vid tre med Emma och var nöjd med kvällen. Idag, den första januari tog jag en skön promenad med Linn och efter det hade vi några gäster hemma.
Nu hoppas jag att på ett fantastiskt år!! Vad sägs om att göra 2014 till det bästa året :) Gott nytt år!!

RSS 2.0