Fest- & Bröllopsyra igår

Rätt usel kvalité men de bättre bilder har inte nått mig än. 
 
Min helg har verkligen varit toppen. Fredag var nog rätt händelsrik och bestod av skolan, dans, genrep och temys. På lördagen deltog jag, Emma och Linn i en visning och det var helt klart en av de roligaste sakerna jag har gjort i år. Idag tog jag lite längre joggingtur och spelade badminton för första gången ute i år. Det var verkligen perfekt väder för det eftersom det var vindstilla dock varade spelet inte särskilt länge eftersom jag gjorde sönder två racketar på rekordtid. 

Backstage

 
Här kommer lite backstage bilder eller vad man nu ska kalla dem. Oj vad det var roligt idag, att fixa sig själv lite extra och även att låta andra fixa en och själva visningen var ju hur kul som helst! Mera bilder kommer imorgon.

Underbar torsdag

Strandpromenaden idag
Det skulle inte vara helt fel om sådana fina dagar som idag skulle förekomma oftare. Fint väder gör mig redan glad men känslan av att hela världen ler mot mig lyfter dagen ännu mera. Efter skolan idag hade jag ett möte och sedan vid fyratiden gick jag och Emma till syateljén för att testa skor. Vilket är alltid kul! På kvällen åt jag hos Emma och lite senare bestämmde vi oss för en promenad. Våren är nog häär ♥ 

Snö i mars, nej tack

Lite om förra veckan, vintern kom igen som tur varade den inte särskilt länge. Redan i helgen bjöd Åland på en riktigt härlig vårväder igen. Några saker som jag gjorde den veckan, var barnvakt, skrev ett matteprov och alla nior gick på litteraturdagar i fredags. Föreläsningen tycker jag var mycket underhållande. 
Snöanfall/vinternanfall/kylaanfall förra veckan 
 
Lite om pågående veckan, den här veckan börjades bra och jag hoppas att det fortsätter så. Har några saker som jag ser fram emot och samtidigt blir jag faktiskt lite nervös. 

Shopping i Stockholm

Jeans - GinaTricot
Tröja - GinaTricot
Top - H&M
Det är svårt att komma hem med fria händer från Stockholm. Jag köpte tre saker, ett par svarta höga välbehövliga jeans, en stor rosa tjöja och en kort vit top(med tanke på sommaren)

Stockholm, that's awesome

På väg till Stockholm, i bussen
Efter all letande hittade vi äntligen Pizza hut
Igår for jag och några vänner till Stockholm. Vi har nog mest bara shoppat. Egentligen är jag inte den personen som shoppar hela dagen men nu blev det bara så. Jag är iallafall nöjd med dagen.

Golf

Bilderna är tagna i lördags när jag testade spela golf för första gången i mitt liv. Ja vad ska man säga... Kul dock var jag nog inte särskild duktig men det kunde man ju gissa.
Underbart fina banor
 De kända golfbilar :)
 
Skönt att det är fredag!! Vi slutade klockan ett och jag gjorde ett besök på ateljén. Senare blev det dans. Efter träningen trött men nöjd stack jag hem för att byta om eftersom min farmor hade bjudit oss till inflyttningmiddag. Jag har ätit lite för mycket men det är svårt att inte göra det när ens farmor lagar så fantastiska middagar. 

A cup of tea

Linns bilder från någon dag sedan
 
Så skönt att vi befinna sig just i början av en period då kan man kan slappna av och ta det lite lugnare dock inte länge till. Redan nästa vecka väntar ett matteprov på mig. Jag borde verkligen satsa nu när jag går mitt sista period i grundskolan. Speciellt borde jag ägna mera tid åt spåk för att det är där jag är svagast i. Inte bara för betygens skull utan även för min egen. 

SUNday

Jag mår så mycket bättre när det är ljust och soligt ute så idag var jag glad igen. Idag gjorde jag ett kort besök till en ateljé och senare på kvällen blev vi bjudna till farmor på en middag. Min farmor har flyttat till ett nytt lägenhetshus, så idag fick jag äntligen se hennnes nya hem. 

Kvinnodagen

Igår som på beställning har vädret varit så bra. Kändes som den första riktiga vårdagen i år. Emma tog mig och Lotta för första gången ut till golfen. Hon har ju berättad lite om golf förut och nu fick vi se vad är det egentligen hon håller på med. Det var riktigt kul att testa något nytt och man fick ut sina aggresioner men det roligaste var att slå med Driver, hehe. Efter golfen for vi till Emma och där blev vi bjudna på pizza. Det blev en riktig bra och solig lördag!

MARCH

Den här vintern gick rätt snabbt. Ingenting jag kan klaga på :) Hoppas verkligen att det blir varmare snart och solen får gärna komma fram lite oftare!
Frukt och PLL så såg min söndag ut

RSS 2.0