För drygt en månad sedan...

 
Kan ni tänka er att de här bilderna är tagna den 14 september alltså bara en månad sedan! Tänk att man gick fortfarande i shorts och linne och att man kunde fortfarande bada. Helt sjukt hur varm och skön september har varit i år. Nu är det betydligt kallare men solen lyser idag och jag är glad för det. Idag har jag många planer och det känns bra, bland annat så ska jag på en släktmiddag till farmor som fyller år.

I brist på nya höstbilder...

...måste man använda gamla.

Nu befinner vi oss i mitten av hösten och idag har vi även fått vårt höstlov. Det är bara två dagar men det är väl bättre än ingenting.
Det här med regelbunden bloggning går inte så bra. Minns inte hur många gånger jag har sagt att det ska bli en förbättring men istället bloggar jag ännu mindre.

Mitt 500:de inlägget/sommaren 2013

Juni
Skolavslutning-studiedagar-Polen-Kiev
 
 

July
Kiev-Hem-Rockoff

 
 
 
Augusti
KIev-Hem-Emmas födelsdag-Rasses stuga-skolan-klassresa till Talinn

 
Om sommaren 2013: Nu när jag tänker tillbaks kommer jag fram till att det har varit en underbar sommar. Sommaren gick fort, väldigt fort men ändå har jag hunnit vila och njuta. Det har hänt ganska mycket, jag har gjort ganska mycket och jag är helt nöjd med min sommar. Jag har besökt ett nytt land, Polen. Jag har farit till Kiev två gånger, den andra resan blev så spontant och så fruktansvärt bra. Jag har badad med delfiner, träffat vänner, släkt och ätit så många bär och frukter tills jag typ sprack. Jag har även träffat min far och hans släkt som jag har varken sett eller hört på evigheter. Vill inte kommentera något om det men det var bra av mig att göra det för att om jag skulle inte har träffat dom skulle jag ångra mig.
Sommarens sista dag spenderade jag med min klass i Tallinn, så bra att avsluta sommaren med en resa.

RSS 2.0