it`s okay

Hej! Tänkte att jag måste blogga här lite då och då. Det här är min fjärde dag i Kiev och jag tycker att tiden går alldeles för snabbt här. På fredag va jag på teatrn med mamma och igår for jag till min kompins stuga och sov över där. Har inte träffat henne på några år, det var riktigt kul att se henne. Nu är jag hemma och är ganska trött, tänker försöka lägga mig tidigt. :)
(inga bilder för att min kamera funkar forfarande inte, tråkigt nog)

mitt andra hem

Hej! Ville bara säga att efter 3 dagars resa hit är jag äntligen i Kiev! Är jättetrött så lägger mig tidigt idag! :)
Vägen hit var lång men inte så jobbig. Jag kan knappt tro att jag är här, har inga planer för imorgon än, för jag har ingen aning vad jag vill göra först. :)
 

Hejdå Åland!

Ska packa lite till sedan säger jag hejdå till Åland i några veckor. :)

Rock off 2012

Är så himla glad att jag fick gå på Rock off flera dagar än jag hade tänkt sig. Jag menar Rockoff festival är någonting som man vill inte missa. Igår såg vi på Rebecca och Fiona och de var nog helt bra. Nu ska jag äta, byta om sedan far jag till Minna och fixa mig med några tjejer. :)
Artister
20.7 - Rebecca & Fiona, BYZ
21.7 - Dead by April, Maskinen, Pandora & X3M
22.7 - Loreen, Broken Door
23.7 - Veronica Maggio
24.7 - Den Svenska Björnstammen, Lillasyster
25.7 - Magnus Uggla, Norlie & KKV
26.7 - Timbuktu & Damn
27.7 - Adrian Lux, Panetoz
28.7 - A Tribute to Queen, Mange Makers
 
Eftersom jag snart reser bort är det bara tre första dagar som gäller för mig. :)
Idag var jag och fikat med Minna och Ikväll blir det Maskinen, Pandora och Dead by April.
 
 

Bara 2 dagar kvar!

Känns helt sjukt att jag ska fara bort till Kiev om 2 dagar. Jag längtar jättemycket, verkligen. Har inte varit där på ett helt år. Kommer bli så himla kul att se släkt och vänner. Jag är där ca 3 veckor och när jag kommer hem är det inte långt kvar till skolan. Så jag tänker verkligen njuta sista veckor av sommarlovet bl. a. tänker jag gå bio, shoppa i min favorit shoppingcentrum, fara till stugan, besöka mysiga caféer, sola, bada, besöka zoo(hehe) och mycket mer. :)

Ett bra tag sen

Som ni har säkert märkt uppdatering var verkligen sämst men jag kan skylla på att vi hade inte nån internet på 5 dagar. Jag har haft riktigt kul på de här senaste dagar. Linn sov över hos mig i söndags och det var verkligen jättekul. Vi bl.a. såg på filmer, dansade, badade och gjorde helt konstiga saker, hihi :))
Gamla bilder på mig och två vänner som jag har umgåts med de senaste dagar. :)
 
Idag då hade jag en undebar dag. Jag följde med Emma och hennes familj+deras gäster till Rödhamn med deras båt. Jag älskade att åka båt, det beror kanske på att jag brukar inte åka båt så ofta. Vi åt god lunch där och jag och Emma tog ett dopp också. Det va lite kalt. Dagen kändes vara jättelång för att jag vaknade halv tio och det kändes bra att jag sov inte bort hela dagen. :)

Pizza ♥

Länge sen jag skrev här. Idag har jag varit och ätit pizza med Lotta på stan. Har inte sett henne på länge så att riktigt kul att hon är hemma igen. Just är vi barnvakter men när det är äntligen över drar vi och handlar lite och sedan hem till henne och jag sover över där också. Ha en bra kväll!♥
 
 

gårdagens

Klänning - H&M | Skor - Penelope | Hatt - kappAlh | Solglasögön - gamla | Väska - KappAhl

the amazing spider-man

 Igår Ikväll var jag med Emma och Hanna på bio och såg på The amazing spider-man. Tyckte att filmen var mega bra. Även att filmen var lång så vad den inte det minsta tråkig. Rekommenderar!

redan juli

Idag är det redan andra juli. Juni var nog en bra månad för mig skolavslutning, stockholm, midsommar och några roliga kvällar. Men jag hoppas att Juli kommer vara bättre. Idag har jag varit i Jarsö och firat Julie som fyller 14 år. Stor del av tiden spelade vi volleyboll. Tycker synd om de som var i mitt lag. Att vara i samma lag som mig betyder bara att förlora. Tyväärr har jag inga bilder för att min kamera gick sönder!

RSS 2.0