Känslan(♥) att det är snart maj!


Imorgon är det 1:a Maj. Maj 2011 var verkligen jättekul, har så mycket minnen från den t.ex resa till Tyskland och Danmark, galna bilder med Linn, spa med Emma, filmkväll. Det händer så mycket just den här månaden och det bästa är att det blir betydligt varmare. Inte så svårt att gissa att Maj är en av mina favorita månader. :)

sista april


Emmas bild!

Hej! Hur mår ni? Jag mår jättebra, så skönt att vi har ledigt. :) Igår åt jag utomhus med Emma för fösta gången i år. Nu har lite bråttom för att jag måste vara i stan om en kvart. Ha en bra dag!

H&M låda


För några dagar sen kom äntligen min och mammas beställning. Hade inte tid att prova alla kläderna ännu. Men ikväll :D

Förlåt men dom senaste dagar hade inte heller tid att blogga. På torsdag måste jag skriva klart sagan, öva på kemiprov och fara på träningen. På fredag hade jag inte heller så mycket tid, va på dans i nästan 3 timmar. Efter träningen cyklade jag snabbt hem, där jag åt och dushade på rekortid. Och på kvälen såg jag tvd med Emma.
Idag har dagen varit solig och jag passade på att jogga med Astrid. :)


3 MÅNADER


Exakt för tre månader sedan flyttade jag till ett nytt hus. Känns att jag har alltid bott där. :)

Idag var det jättebra väder, allvarligt jättebra. Timmarna i skolan var ganska jobbiga. Efter lektioner gick jag till Minna. Vi gjorde smoothie och satt på hennes balkong en bra stund. :)) Blev förvånad att det var så varmt. Sommaren är på väg! :)


Bloggpaus

Jag känner att jag behöver ta en paus från bloggen, det beror på att jag vet inte vad ska jag skriva just nu. Bloggpausen kommer vara ganska kort, tror jag iaf. Så vi hörs om en vecka igen! :)

15:36


Hade inte hunnit blogga dom senaste dagarna, har inte ens varit på datan. Slutade kl 1 idag, så chill. Just kollar jag på GG. Där vid 4 ska jag ut och gå med Linn. Annars vet jag inte vad ska jag säga mer. :)

sunny sunday

Hej hej! Den här helg var rätt bra. Konstigt nog men för en gångs skull hade söndag varit bra. Idag väckte min syrra mig jätte tidigt och hon sa att klockan va jätte mycket. Och så klart så trodde jag på henne... Vet inte varför jag litar så lätt på folk. Men jag var pigg iaf så satt jag vid dator och kollade GG vilket är alltid trevligt. Där vid halv 3 for jag till Emma. Vi gick, fotade, hade picknick på studsmattan och vädret var underbart. :)

Haha, gammal.

Mintgrönt


Linne&Shorts- H&M

Nåt av dom här kläderna måste hamna i min garderob snart, helt båda två men jag får se lite :)

April går låångsamt

Det måste bli varmt snart jag menar när kommer egentligen vår? April går sjukt långsamant det är inte så konstigt för att vädret är inte direkt det varmaste. Idag i skolan skev vi matteprov, det gick väl sådär. Jag vet att jag har fel på vissa. Efter skolan for jag till Lotta, vi åt först senare kollade på LOST och till sist spelade biljard. Så nu är jag hemma och måste snart böja göra läxor, gör alltid dom för sent.

Maj -11

Tresemmé produkterFörutom att jag klippte mig(mitt hår var jätte slitet) och fick en hårinpackning i present, så bytte jag ut schampo och balsam.
Förut hade jag prövat på flera olika schampo bl.a. L'oreal, Garnier m.m. Speciellt L'oreal schampo var riktigt dålig för mitt hår. Som tur verkar TRESemmé produkterna funka.


Glad påsk!


Före-Efter

FÖRE

EFTER

Andra bilder från dagen:God morgon, har varit och klippt mig igår. Tycker att det blev helt okej. Jag var där med Linn och efter klippningen gick vi till ett cafe. Då fick jag en födeldagpresent, en hårinpackning från TRESemme. Blev så glad för att jag verkligen ville ha en. Gulligt av henne. Igår hade jag en verkligen bra dag och vädret var på topp. :)

Dags att börja ta hand om sitt hår?


we<3it

På senaste 2 veckor har jag äntligen märkt hur slitet mitt hår är. Fösta steg är såklart att gå till frissan och klippa håret. Därför har jag bokat tid till en klippning imorgon. Vet fortfarande inte hur jag kommer klippa mig men först och främst vill jag få slittna toppar bort. Andra steg att börja använda hårinpackning, funderar på att köpa fast vet inte vilken, har ni några tips? :)

OMG, Ny header


Blev helt förvånad när jag kollade min blogg idag. OMG Emma gjorde en ny header till mig som är jättefin. Känns bra att byta, har haft min gamla header i evigheter känns det som. Tusen tack Emma! :)

Besök hennes fina blogg: www.piczoom.blogg.se


ta mig tillbakaFör två år sen känns nästan som igår. För exakt 2 år sen var jag i Hurgada (Egypten) och solade, simmade, åt god mat, var med vänner som jag antagligen aldrig kommer att träffa igen. Jag njöt av livet helt enkelt.
Saknar den resan jättemycket!

RSS 2.0