Förkyld

Ja, även jag drabbades av en höstförkylning. Jobbigt men man överlever! Den här lördagen gjorde jag inget särskild, hade ont i halsen och drack massor med varm te och var lite barnvakt.

 
Det är sista september idag, första månaden av den här hösten gick ganska snabbt. Just nu väntar jag på att Linn ska komma, får se vad vi gör.
 
 
 

It's friday

Fredag, så jäkla skönt. Har varit på en dansträning efter skolan, och faktiskt gick det mycket bättre än förra gången, förra fredag höll jag på att trilla hela tiden av tröttheten och kunde helt enkelt inte konsetrera mig på dansen. Men idag åt jag ordentig mellanmål före träningen och allt var så mycket bättre. Nu ska jag skynda mig till Emma och träffa några! Ha en bra fredag!
Ett par år gamla bilder. Idag kom jag fram till att jag vill ha en kissee. Åh vad jag vill ha en, jag älskar ju katter.
 
 

Beslutångest


Den här fina tröjan kommer från H&M och kostar endast 15e. Funderar på att köpa den. Har lite besluångest nu eftersom jag vet inte vilken färg jag ska välja vinröd eller korall. Behöver er råd! Vad tycker ni?

Autumn is here!

Nu är det höst på riktigt. Det är mycket mörkare på morgnarna och på kvällarna, mycket kallare och löven byter färg.
Idag har vi slutat kl 1 igen. Vilken lyx! Efter skolan for jag till Lotta och vi bakade Morotskakan. Det blev gott fast lite för mycket glasyr, hehe. Nu är det samhälla som gäller.

Dagsverke

Ingen skola för mig idag eftersom vi hade dagsverke. Jag dagsverkade på Svarta Katten och jaa... det va väl bra. :) Fick servera, hålla på med disk, stämpla m.m. Där vid 12 lunchade jag med några tjejer. Blev så mätt, så det finns inte. Efter lunchen jobbade jag en stund till och blev släppt redan kl 1. Skönt!
Har haft en riktigt bra dag, tänk att måndagar kan också vara bra, ibland iaf!
Två från lunchen!

2 månader

Om 2 månader fyller jag år. Jag längtar men ändå inte, konstig känsla.
Annars har jag haft en bra dag. Skolan gick snabbt, som tur. Efter det var jag på stan med Lotta en stund. Sedan kom jag hem och tvinga mig själv att städa mitt rum. Fattar fortfarande inte hur orkade jag göra det på en vardag. De liknar verkligen inte mig. På kvällen var Emma här och vi bara pratade och pratade, skönt det med. ;)

20 dagar kvar

Bara 20 dagar kvar till 6 säsongen kommer ut. Har väntat hela sommar på en fortsättning. Längtar efter 
att få se Blair, Serena, Chuck och Nate igen:)
 
 

En helg i september

Åh varför vardagar går så långsamt och helger för snabbt? Det är söndag, söndag kväll och jag är så himla trött, vet inte hur min nya vecka kommer se ut med sån här fiiin inställning. Antagligen inte bra.
Min helg har varit inte så bra inte så dålig, nånting mitt i mellan. Började lördagen med att simma och slutade söndagen med att ha picknick med Emma, Tobbe och Hanna.
Saknar sommar, jo

Blåbärspaj ♡


Bakade blåbärspajen i torsdags med Emma och Lotta. Så simpelt och så gott. Här hittar ni receptet.
Fast först gick vi till skogen och plockade blåbär till pajen. Jag lyckades plocka ganska mycket dock tappar all blåbär, vilket betydde att jag måste plocka lika mycket blåbär igen. Sådana småsaker kan vara så irriterande.

cheesecake ♡



Den var så himla god!♥
 
Min tisdag var rätt så stressig fast ändå bra. Slutade 3, efter det måste jag vara barnvakt till 5 och sedan skulle jag till Lotta så jag skyndade mig till Strandnäs med Emma. Lotta bakade en supergod cheesecake som vi fick äta, hihi :))

Träning träning och träning igen


Lite nya sportkläder är ett måste inför ett ny skolår, byxor - COLLINS, skor - Adidas

Jag får tillräkligt med träningen iaf en gång i veckan och det är måndagar. Vi har en dubbeltimme gympa och på kvällen har jag dans, så att jag blir riktigt trött i slutet av dagen. Om jag ska vara ärlig så jag är verkligen inte beroende av träning. Vissa gånger måste jag verkligen tvinga mig att göra det och det. Men man får en bra känsla när man har klarat sina mål.

Skinnjacka


Här kommer helt klart en av det bästa köp från Kiev, min nya höstjacka i äkta läder från Pull&Bear. Jag har använd den ett par gånger nu och är supernöjd. Tycker att färgen är fin och jaa jag helt enkelt älskar den här jackan. :)

Hemsk morgon

Helt otroligt vilken hemsk morgon man kan ha. Idag skyndade jag mig som aldrig förr till skolan men ändå kom jag försent. Lyckades tappa bort min skåpnyckel, så irriterande+ hade andra saker att beskymra mig över. Tur att resten av dagen var bättre, så mycket bättre. Jag har självklart hittat min nyckel och vet ni var den var? I låset, så typisk mig. ;) Efter skolan anmälde jag mig till konfaläger. Sedan tog jag bussen till Lotta och där Lotta, Emma och bakade kakor. Riktigt gott!



En riktigt bra helg

Har haft en riktigt bra helg. Från fre till lör sov jag hos Emma med några tjejer.(två bilder därifrån är ovanför)
Det var riktigt mysigt och kul. På söndag, alltså idag såg jag med Emma, Tobbe och Hanna finalmatchen i beachvolleybollen. Hejade på Spanien men Tyskland vann.
Nu tänker jag göra mina läxor och sedan försöka sova så tidigt som möjligt. Men jag antar att jag kommer misslyckats och somna som vanligt.

RSS 2.0