sista maj


Bilden tagen i mars.

Känns inte bra att det är sista dagen av maj och jag måste ha min höstjacka för att inte börja frysa. Vart har värmen tagit vägen?!

white leopard



Min farmor har varit bortrest. När hon kom hem fick jag den här väskan. Taack farmor!

God Morgon! Idag solen skiner igen, som den har gjort många dagar i rad. Är på bra humör. Dagens planer är vara med Linn och Minna efter skolan och på kvällen fara på ett klassträff.


Today's photos


Två bilder från HK idag.

Dagen vart både bra och dåligt. För det första fick jag TBE(stavning)-sprutan. Det tar inte ont bara sticks lite. Vi har fått veta våra resultater i kemiprov. Gick bättre än vad jag trodde. :D Gillar att de sista veckorna i skolan gör vi i princip ingenting. På matte hade vi lek, på finska såg vi på mumin. Så chill skoldag förutom att Hk blev så himla stressigt som vanligt. Jag stannade i skolan i en timme föratt en vis person gömde min kompisens nyclar. Så att det var ju mindre trevligt. Och när skolan var äntligen slut var jag med Emma och Lotta ett tag. :)

Stadshusbacken

Är i stadhusbacken med Emma. Äter glass , solar och njuter av värmen. 25 grader i solen! Känns bra med fredag. Vi hörs senare!

Just nu!


Bloggpaus igen

Hej! Tänkte att jag ska ha en liten bloggpaus igen som kommer pågå i max en vecka och kanske till och med mindre. Jag vet att det är jobbigt med blogpaus men jag ingen lust att blogga just nu. Vi hörs snart!♥

bilder från helgen


1. Jag&Lotta 2.Åmi:s avslutning 3.Vilma&Emma sover över.
Sjukt lång helg har det varit. Hade jätteskoj. Själva veckan var ju bra. Men nu är det en ny vecka vilket betyder tillbaks till läxor, skolan och plugg. Snälla kan det inte bli 8 juni nu. :)

Ska fara nu.. och ja jag vet att uppdatering var sämst dom senaste dagar.

23:34

Dagen var helt okej. Steg upp där vid 12 fast jag planerade att göra det några timmar före. Ikväll var jag på Åmi:s avslutning. Nu ska jag läsa lite och sedan soova.

sometimes you need just have fun

Hade jättekul med tjejerna. De sov över här och vi somna där vid fyra. Vi gjorde lite allt möjligt från att se på film till att tävla med balonger och såklart musiken var på högsta volym. Nästa dag Jag, Emma, Vilma vaknade där vid 11 och gjorde en god frukost. Nu är jag verkligen trött och tänker fixa ett te och läsa en bra bok. 


Väntaaar!


Snart, väldigt snart kommer Vilma och Emma hit. Jag måste verkligen logga ut från datan annars hinner jag inte fixa någonting. Ha det bäst! Det tänker iaf jag ha. :)

dagens outfit


Blåa kofta: soyaconcept
Rosa linne: H&M
Kjol: H&M
Tights


Förlåt för suddiga bilder men har inte tid att ta bättre. Nu har vi ledigt i fyra dagar. Känns undebart. Har planerat lite saker att göra. Idag sover Emma och Vilma hemma hos mig, kommer bli superkul. :D På fredag ska jag på en konser och på söndag ska jag äta massa gott med några typer. :)

Ett bra tag sen...


En jättegammal bild på mig som ni ser. Jag har hittat den idag när jag städade bland många onödiga papper.
Annars har jag haft en bra dag, skolan var helt okej. På gympan hade vi idrott, det är lixom inte direkt min starka sida. Jag springer långasmt, hoppar dåligt och är otroligt svag.Hehe. Efter skolan var jag med min vän Lotta. Vi gjorde milkshake. Trodde först att vi lyckades inte med allt löste sig ändå.


dagens webcam bilder


Jag brukar nästan aldrig annars ta webcam bilder för att blir aldrig nöjd med resultatet och kvalite inte världens bästa.

Den här helgen var helt okej. Nu är det måndag igen men tur att vi har ledigt på torsdag&fredag orkar verkligen inte med all plugg och skolan längre. Idag efter skolan var jag en stund via stan och Åmi med Emma och nu på kvällen ska jag plugga franska. Inte så där jättekul. Men jag ser framemot den här veckan ändå, på onsdag ska kanske mina vänner sova över här, på fredag ska jag på en konser och det som ja ser mest framemot är såklart 2 lediga dagar från skolan. :)) Det blir nog bra.

Happy Birthday SIS!


Idag fyller min söta syster 6 år! Även att jag tycker att hon kan vara rätt jobbig så får Veronika ha en riktigt bra dag. :)

Äntligen helg! Dagens planer är workshop fast inte hela lektionen och på kvällen blir det släktkalas.
På söndag alltså imorgon ska jag simma med Emma. Låter som en helt okej helg i mina örön. :)

Can`t wait!



källa
Den bästa tv-serie! Nu har jag sett klart den nyaste avsnittet och nu måste jag vänta nästan en vecka till att se finalen i femte säsong. Åh hoppas avslutet på femman kommer vara riktigt riktigt bra. :))

ⓄⓃⓁⓎ ⓉⒽⒾⓇⓉⓎ ⒹⒶⓎⓈ


Skolavslutningen -11. Måste erkänna att jag saknar lite min gamla klass. :)

Om 30 dagar slutar jag sjuan och får äntligen sommarlov. Läängtar!

Kort skoldag


Åt god middag idag med dom här fina typer :)

Vi slutade kl 12 idag. Förstår ni hur skönt det är. Jag hade bra tre lektioner. Efter skolan va jag med Emma och Lotta och åt middag med dom också.
Den här veckan går så långsamt för mig, vill ha fredag nu!

Första glass



Idag tog jag min första "riktiga" glass med Emma. Det blev såklart min favorit päronglass. Vi gick lite på stan, jag var också ett tag hemma hos Emma. Och nu måste jag gå och göra läxor. Lämnar dom alltid till sist, dålig vana, jag vet. Imorgon har jag Examen och måste plugga också, så antagligen kommer jag inte blogga så mycket.

Dansuppvisning


Igår hade jag och massa andra tjejer dansuppvisning. Det va otroligt kul, tack alla som gjorde det roligt. Jag dansade i tre olika danser. När vi skulle uppträda med den första dans var jag verkligen jätte nervös och såklart så feljade jag i början med en grej. Det känns lite sorligt att dansen är slut men i höst börjar vi igen! :)

Blake Lively


Källa här och här


Älskar Blakes klädstil. Gossip girl-stjärna klär sig så snyggt både på röda mattan och i vardags.
Med tanke på att hon har ingen stylist, så tycker jag att Blake kan räknas till dom bäst klädda kändisar just nu.

→ generalrepetition

Hej! Tänkte att jag skulle göra ett snabbt inlägg före jag far iväg. Nu ska jag skriva lite om mina planer i helgen.
På lördag alltså idag ska jag fara på generalrepetition. Och på kvällen ska jag vara barnvakt. På söndag ska jag fixa mig ordentligt med Linn och på kvällen ska jag uppträda på en dansuppvisning. Kommer bli sjukt kul imorgon men jag är redan lite nervös.

Taggad till dansuppvisningen!

Dom närmaste dagar bli det ganska mycket dansträningar och på Söndag blir det en dansuppvisning. Det kommer bli så kul. :) Skönt att alla grejer, kläder är fixade så jag behöver inte stressa i sista minuten. Idag hade jag ganska fullt upp. Va med Lotta efter skolan, sedan for jag på dansträningen och nu istället för att blogga borde jag verkligen plugga finska och göra också 4 läxor till. Orkar inte med skolan eller vem orkar egentligen?!

Jag och Lotta i höstas!

H&M



 

Älskar att shoppa kläder hihi och här är mina nya fynd som kom hem förra vecka. Behövde verkligen lite nya kläder till vår/sommar.  Är nöjd! :)

 


lite om min dag

Hej, idag var jag i skolan från 9 till 14. För en gångs skull gick lektionerna ganska snabbt. Efter skolan for jag till stan med min vän Linn.(hon gästblogga här idag, kolla längre ner↓) Vi letade efter ett linne till henne och senare vi båda köpte ett par lösögönfransar från Depend till dansuppvisningen. När vi va klara och köpte allt som var planerad, gick jag och Linn till mig. Här vi åt lite, dansade och pratade såklart. :)
På kvällen gick jag en kort promenad, så bra att det är ljust länge på kvällen nu.
Hade en bra dag och jag avslutar den med lite pluggning på finska ord. Mindre kul men verkligen behövs.

Lösögöfransar som jag köpte till dansuppvisning.


Gästbloggning!

Hej allihopa! Jag tänkte köra på en kort gästblogg! Jag heter Linn och är en av Dianas "favorit" kompisar haha :) Jag är en glad tjej som älskar att prata! Diana och jag går i samma dansgrupp och vi har känt varandra sen hon flyttade hit från rysselandet där långt borta! Diana är en rolig och pålitlig vän som aldrig kan vara tyst! Ni kan gärna besöka min blogg, klicka bara på bilden under! Vi ses där! Puss♥


/Linn

Fyra bilder från igår



Lite bilder från fikan igår, med Lotta och Fanny. :) Tänk var undebart att nu kan man änligen sitta utan jacka utan att ha kallt.

1 Maj



Min lillebror är ett halv år nu. Inget kan jamföras med hans äkta söta leende. :)

RSS 2.0