new year, new life

Nyårsafron har ALLTID varit en av det mest efterlängtande dagar på hela året för mig. Jag älskar nyår och allt som har med det att göra. God mat, häftiga fyrverkerier, champagne och de älskade människor runt om sig.
2012 har varit ett bra år men 2013 kommer bli ännu bättre! :)
 

Den sämsta uppdatering

Det känns att det var riktigt länge sedan jag bloggade. Jag lovade och lovar mig själv att jag ska förbättra mig men det går inte riktigt. Det går inte bara dåligt med bloggning, det går dåligt med min svenska. Jag vill förbättra mig både med att skriva och uttala rätt. Jag vill inte se dum ut. Sanningen är att jag har inte märkt än förbättring. Jag stavar fortfarande fel här som jag gjorde för ett år sen till och med 2 år sen. Ber om ursäkt om det finns 100 stavfel här oxå!

Två suddiga

Nu i princip julen är över. :)  Öppnade mina julklappar, fick pengar och lite andra fina saker. Är jättenöjd! Hoppas ni hade en bra jul!

Merry Christmas

Idag är det julafton, vilket innebär god middag med dom närmaste, härlig julmusik,
efterlängtade julklappar och en mysig stämning hela dagen så klart. God Jul!♥
 
 
 
 
 
 
 

Grattis Lotta!

Det blev en liten paus från bloggen nu i några dagar. :) Idag fyller Lotta år och jag, Emma, Tobbe och Rasse överraskade henne efter skolan. Hoppas hon blev glad!

Tusen tack morfar♥

Min nya BFF :)

Helt klart allra största köp i 2012 är min laptop(Samsung 300V5A-SO6) som jag fick av min älskade morfar♥ Vi köpte den i somras dock är det bara en vecka sedan jag fick internet till den, alltså det är bara en vecka jag använder laptopen på riktigt.      
 
 
 

Friday

Änligen helg, det behövs. Har lite bråttom till Lotta. Vill inte komma föresent för att det känns att jag har gjort alldeles för många gånger. Mina fredags planer är som jag skrev, fara och fira Lotta med Emma och Julie sedan sover jag över där. Kommer bli duktigt kul.

två från Dansgalan

Jag och tjejarna gjorde oss redo för uppvisningen :)

 
 
Under senaste dagar har jag inte varit hemma på kvällarna, vilket är ju bra men idag blir det faktiskt riktigt skönt att stanna hemma och mysa med ett varmt kopp te och med en mysig filt. Det ända som är lite jobbigt är att jag måste plugga matte nu.

you know you love me

Igår såg jag klart den näst sista GG-avsnittet med Hanna och Carro. Den var så bra! Allvarligt talat, jag har bara ett avsnitt kvar, sedan är det sluut. Okej, jag vet ungefär hur slutet kommer bli men jag har ingen aning vem som är Gossip Girl. Kommer bli så himla kul att få veta det!
Chuck och Blair är skapta för varandra.

12/12/12

Som jag skev tidigare igår, skulle jag till Dansgalan och uppträda. Jag kände att jag inte riktigt var på topp idag men det skulle kunna gå värre. Dansgalan var lika bra som vanligt, bra koregrofi och jätte duktiga dansare!
 
We<3it

Imorgon

Imorgon blir det dansgala. Det är ju kul men jag känner mig inte lika taggad som förra gången, tyvärr. Fast lite längtar jag ändå! :) Ikväll hade vi generalrepetition, är lite nervös och stressad inför imorgon.
Maj 2012
 
På morgonen sa jag till mig själv att lägga mig typ tio eller halv elva ikväll för att jag är helt död på morgorna, kl är redan 23:48. Det här gick inte så bra, nej.

självständighetslov är över

Från helgen
Lite sjukt att mitt självständighetslov var längre än mitt höstlov, okej bara en dag längre men ändå...
Jag hade faktiskt väldigt trevliga dagar och humöret var på topp nästan hela tiden. Det är inte så konstigt varför, har varit på en jättefin föreställning i Helsinfors och sedan har jag gjort andra trevliga saker julhandlade, fikade och sov över hos Emma bl.a.

Vintersagan

Åh vad fint det är ute :) Jättemycket snö, ingen vind och lite sol då och då, kan det inte vara sådan väder hela vintern?
 
Har jävligt bråttom ska till stan och julhandla med Emma, sedan sover jag över hos henne. Ha en bra lördag.♥

Hemma igen

Kom hem från Helsinfors igår. Det va verkligen jättekul på dansresan och jag ångrar verkligen inte att jag kom med. Föreställningen "Snödrottning" var grymt bra. Synd bara att man fick inte fota alls.
Här kommer en bild från onsdag, flera kommer imorgon.

Äntligeeeen

Kan knappt tro att det är sant har äntligen fått internet i mitt rum! Haha det tog ett tag :))Åh vad jag är glad... och stressad. Far ikväll med båten och jag har inte ens packat nåt, ups.

TAGGA!!

Har stora förväntningar för den här veckan, rätt så mycket som kommer hända bl.a. ska fara till Helsinfors, sova över hos kompisar, julhandla m.m. Varje dag har jag nått att göra och där rätt så skönt. Den här veckan är det bara 2 skoldagar som gäller för mig :D Ska bli duktigt skönt!
Äntligen har vi också började julpynta, julafron om 21 dagar♥
 

Vinterjacka

Så här ser min nya mörkbruna vinterjackan ut. Eller kanske inte så ny eftersom ha använd den hela november. Jackan kommer från NAFNAF och innehåller bl.a. mycket fjäder/dun. Personligen tycker jag att höstjackor är snyggare än vinterjackor. Vinterjackor brukar vara rätt så tjocka, långa, stora och ibland rätt så tunga men det är också varna och mysiga det är det som räknas.

Hello December!

Idag We heart it är översvämmad med december/vinter/jul/vinter kläder bilder. Det är inte så konstigt första december ju, man kan väl säga vinter har börjat nu. Dock på Åland hade vintern börjat för några dagar sedan när det kom värsta mycket snö. December är en av mina favorit månaderna faktiskt. Hur kan man inte älska den här månaden julen, ny år, jullov och helt enkelt en otroligt mysig och rolig månad med massa händelser. :)
Önskar er en bra avslutning på året!
                 
December ♥

RSS 2.0