Snart lov igen

Först prao, sedan påsklov och nu snart väntar två dagars lov igen. Inte klagar man... :)
En bild från förrförra lördagen, fler kommer senare

Påsklov

Mitt påsklov har verkligen varit toppen, från början till slut. Vädret var ju underbart och jag hade många saker att göra så som vara barnvakt, delta i en visning, påskluncha hos farmor och äta tacos, se på alla Lord of the rings filmer till sent på natten(fast det blev ju bara en i slutändan) med vänner. 

Påsklunch i söndags

En rejäl påsklunch hemma hos farmor i söndags.

Happy Easter

 
Glad påsk alla! Har ganska nyligen kommit hem från en supergod påsklunch hemma hos farmor. Håller på att packa lite saker nu och sedan ska jag iväg till Rasse för att äta lite till. Vi ska laga tacos med några. Min mage kommer att spricka idag det är det som är säkert... 

Skärtorsdag i bilder

      
   
 
Vi hade en temadag i torsdags. Det var roligt att göra någonting annat i skolan utöver det vanliga men det som kanske var allra roligast för många är att få sluta ett och återvända till skolan först efter fyra dagars ledighet.

Påskhelgsplaner

Tror att det kommer bli en bra påskhelg eftersom det är mycket som är inplanerad. Idag har jag fullt upp hela dagen så nu börjar jag få lite bråttom till Maxinge. Det är nämligen två visningar där som jag kommer att delta i och imorgon är det påsk. En fin påsklunch hos farmor väntar på mig. Längtar! Ha en bra lördag!
  
  
Jag och Lotta hade lite kul i torsdags
 
 

Throwback thursday, påsk 2013

Påskbilder från 2013
 
Påsken för mig är, en stor mängd av utsökt mat, alltid lika goda chokladägg och chokladharar, mumsiga Pasha och en aptitlig kulitj. Påsken för mig är färgade ägg, påsklekar, kyrkor, påskris med färggranna färger, söta kycklingar och gula påskliljor. Påsken för mig är en blandning av nordiska och östeuropeiska traditioner men framförallt denna högtid förknippas med ljus, mycket solljus och påminner mig hur lite det är egentligen kvar till sommaren.

Prao är över

Det var väldigt skönt att få slippa skolan i en hel vecka eller rättare sagt slippa min vanliga skola. Jag tyckte att det var rätt roligt att praoa på Ytternäs. Efter fem dagar där känns det att lärareyrke är inte det sista som jag skulle kunna pröva.
När jag tänker efter är jag duktig tacksam över att jag fick ettor istället för fyror. De var sjukt söta :)
 

Frisyrer

Förrförra lördagen fick vi vårt hår stylat.
Jättekul med tanke på att jag brukar nästan aldrig göra håruppsättningar själv.
 
Måndag, en ny vecka men inte en vanlig skolvecka iallafall, vilket är ju skönt. Niorna är på prao. Jag hade det rätt svårt att välja mellan skolan och dagis men i sista minuten bestämde jag mig för skolan. Så nu kommer jag vara på Ytternäs med 1B i en hel vecka. 

Irina Design & Modestudio Fager

Länk
 
Kläder: Irina Design & Modestudio Fager
Väskor och skor: Läderbiten

Mirror

Jag är lite bekymrad över prao som börjar redan nästa vecka. Har fortfarande inte bestämt mig var jag vill vara vilket stressar mig.

RSS 2.0