1 vecka här

Idag är det exakt en vecka vi är häär. En vecka har gått alldeles för snabbt!! Har hunnit träffa saknade(!!!) vänner, äta massa massa goda bär, gå på bio med min syster, ta en sväng via butiker i Dream Town och på lördag gick jag, mamma och Veronika till opera för att på balett. Det var magiskt!

 
Nu ska jag börja fixa mig. Sedan träffar jag min fina småkusin. Vi kanske ska gå på bio eller så hittar vi på något annat. :) Puss!
 

Hellooo Ukrainee!

Vi kom till Kiev på en söndag kväll och idag är det fjärde dagen. Här går tiden riktigt snabbt. Jag är såå glad att vara här, träffa alla och så. Nu ska jag dusha. Det brukar vara galet varmt här så jag måste dusha 2-3 gånger per dag. Sedan borde jag börja fixa mig och träffa en vän. :)
Här är lite bilder från bilresa:
1. Efter 18 timmar båtresa börjar vi se delar av Polen  2.Middag i Polen  3.Min lunch i Ukraina

Sommarplaner

Nu har jag haft sommarlov i nästan vecka. Det är så himla skönt. Den här veckan har varit jäättebra hittils. Idag har jag varit mycket på stan och har spungit dit och dit i ösregn. Köpte bl. a. lite presenter. Ikväll har jag packat och träffat fina Emma en stund. 
Här har ni fem bilder till från skolavslutningen. Två första bilder tagna från EMMA
 
Sommarens största planer är nog att fara till Ukraina och Rockoff. Jag hoppas att den här sommaren erbjuder fint väder, mycket bad, sol, strand, glass och skratt. 

skolavslutnings outfit i åttan

I år blev det en vit klänning. Den här klänningen fanns i två färger, vit och korall. Korallfärgade klänningen passade definitivt inte till min hy så jag valde den vita varianten istället. Dessutom saknades den vita kläningen i min garderob. Jag är riktigt nöjd med mitt köp.
  
 
 Klänning - H&M | Skor - Penelope | Bälte - vet inte | Väska - Kappahl 


Grattis mamma!

Idag fyller min bästa mamma år ville bara säga ett stooort Grattis ! ♥

Skolavslutningen 2012

Än så länge får ni några gamla bilder. :)

If only...

Den här filmen får mig att gråta. Okej, jag gråter i många filmer men den här var sorlig på riktigt. Filmen visar hur viktigt det är att uppskatta det man har. Skådespelare, musik, handling, London, och filmens budskap här är några anledningar varför jag tycker om den här filmen.
 
Ian och Samantha är ett par som älskar varandra. Problemet är att Ian är helt inne i sitt jobb och Samatha tycker att han ger för lite uppmärksamhet till deras förhållande. De leder till att Samatha orkar inte mer och i princip gör slut men just då händer det en bilolycka.
 
"If only" är inte den nyaste film men så värd att se. 

En daag kvar

Bilder från tidigare somrar
Helt sjukt att det är bara en dag kvar till sommarlovet. De sista skoldagarna i åttan har varit så lätta och så korta. 

second day of summer

Andra juni bjöd på ett underbart väder. Solade och tog första dop med Lotta om man inte räknar med Lanzarote såklart. 

staffettkarneval 2013

 
Hej! Jag har inte bloggat på över en vecka. Hade ingen lust men nu är jag tillbaks. Här är bilderna från Staffettkarnevalen. Första gången jag är med. Det var riktigt roligt. Det enda som var lite dåligt är att jag var så hes. Jag har aldrig varit så hes, kunde knappt prata. Som tur redan nästa dag blev rösten bättre.

RSS 2.0