A new year, and a new house is a good reason to start over


Och nu efter ett år väntan bor jag äntligen här. :)) Är så lycklig just nu.
Ska plugga nu, senare blir det dans, känner verkligen att jag behöver träna nu.

Känns undebart att flytta

Oj, har inte bloggat på jättelänge. Det beror på att jag har flyttat, och jag man måste städa, packa, städa och packa upp. Plus att det är provperioden nu så att jag har faktiskt inte tid att blogga just nu. Nu ska jag äta sen fara till Doppingvägen och ikväll ska jag träffa Astrid, om jag hinner.

packar :)


Mitt rum, ser lite annorlundare just nu.
Skivborden är borta nu och att packa prydligt, fint är helt enkelt inte min grej. :)

Min kväll kommer bestä av plugg. Vill att provperioden ska vara över nu.

Not long left


Fick lust att göra en milkshake, gott :)
Hur ska jag hinna med allt idag? Skolan, packa kläder&saker, plugg och dans. Så här ser min dag ut. Iaf har jag haft en skön, chill och helt enkelt en bra helg. Den här veckan började jättebra(även att idag är det ganska stressigt). Känner på mig att den här veckan kommer bli grym och jag vet varför. :)

Nu äta och ikväll ska jag på träning. Ha det bra!

Rysk balettHar tidigare skrivit att jag skulle på ryska baletten förra vecka, dom var jätte duktiga och otroligt viga. Bilderna från konseren ser ni ovanför och på första bilden är jag, Lotta och min syrra under pausen. Förlåt att bilderna har så dåligt kvalite. Men det va mörkt, mycket rörelser och plus att jag är inte världens bästa fotograf heller.

21 januari


Har spenderat min kväll men dom här fina tjejer. Trevligt som vanligt. Resten av kvällen tänker jag faktiskt gå igenom tidningar, böcker, kanske slänga nåt som jag inte behöver och ja packa också.  Längar grymt mycket till nästa vecka. :)

Love love love dance


Weheartit
Ska just börjar byta om och fara till träningen. Hoppas vi ska fortsätta men nya dansen. Ha en underbar fredag!♥

Nya tröjor


Två nya tröjor(bilder uppe) som jag fick i Nyårspresent+två par tjocka stumpbyxor, underkläder, kudde och lite andra grejer också. :)
Ikväll ska jag på en konsert(rysk ballet) i Alandica, hoppas den är bra.
Nu måste jag plugga fysik. Ha en bra kväll!

Så här ser min skolvecka ut.


Schema som Emma gjorde till mig och sig själv. Skulle aldrig kunna göra en så fin schema själv. På måndagar har vi ganska chill timmar om man jämför med dom andra dagar.
-
Egentligen ska jag inte sitta vid datan nu men iaf idag så skrann vi på gympan. Vilket var inte så jättejätte kul. Efter skolan for jag till Lotta. Hon köpte godis och vi åt upp nästan allt. Vilka tjokisar. :) Sen så höll jag på att missa bussen men som tur hann jag ändå. Annars skulle jag måste vänta i över en timme. Ibland har man lite tur. Och när jag kom hem var mina skor helt genomblöta. Mys!
Nu, dricka te med bullar.

16 january

Hej! Ny vecka som började bra. I skolan hade vi ganska chill schema. Lotta var här en stund också. Har just ätit klart och ska snabbt börja fixa mig så att jag hinner till dansen. Ska pröva i en ny grupp. Får se hur det blir. :)

Hade besökrekorden för några dagar sen :)


Emmas bild
Irriterad på allt och alla, vill bara att det ska bli sommar. Eh bara 5 månader kvar. Annars har jag inte gjort så mycket idag bara packade ner lite kläder.

nyårsafton


Lite bilder från nyår.
Igår var jag på min första träningen i år. Saknade dansen faktiskt. Efter träningen for jag till Emma och vi försökte se på tvd men vi misslyckades lite. Idag fick jag äntligen sova tillräckilgt sen så packade jag lite. Nu ska jag fixa mig och dra ut. Ha en bra lördag!♥

Allt är som vanligt igen

Är verkligen sämst på att uppdatera. Känns att det var sjukt länge sen. Dagarna går snabbt och jag knappt hinner med nåt. Har blivit lat efter jullov, inte så van att stiga kl 7 nu. Läxor går också jättetrögt. Men blir ju bättre nästa vecka. Imorgon väntar dansen och ny avsnitt av tvd på mig. :)

Bästa bilden?


Vilken bild är bäst? Kommentera!(Emmas bilder)
Blev fotad av Emma igår, äntligen har det kommit lite snö också. Skolan börjar ju imorgon och jag har ingen aning hur ska jag kunna vakna 8. Känns omöjligt ju.
Om en halv timmer kommer Linn hit, så Chao!

2 bilder från fredag


1.Emma och Elin. 2.Pepparkaks hus som vi krossade sen :)
Har haft en verkligen lyckad fredag. Umgås med vänner,krossade pepparkaks hus, såg på film och såg på tvd med Emma. Jag har väntat för att se den tv-serien i två månader. :)

Bloggpaus är över?

Hej, nu är kanske bloggpausen är över men jag är inte säker ännu. Hoppas ni har haft en bra början på 2012. :) Gott Nytt år förresten! Har lite brottom nu ska alldeles snart fara till Emma och se på min älskade tvd!!! Ikv kommer lite andra tjejer också. Ha en riktigt bra dag och njut av jullov, det tänker jag göra iaf!

RSS 2.0