Tre från veckan

      
Eftersom den här veckan hade jag inte lika mycket skolarbete som förra veckan kunde jag ägna mig åt roligare saker. På torsdag var jag till Maxinge. När jag gick in där, kändes det som om jag inte befann mig på Åland just då. På fredag har jag varit på en tjejmiddag. Vilket är alltid jättetrevligt! :) Nu i helgen har jag umgåtts med vänner  , varit barnvakt och for till Maxinge igen. Nu ska jag soova! 

Mint on weheartit

 

2 från helgen

Jag, Lotta och Emma i S-market och handlar till lördagskvällen.
 
Förra vecka var obeskrivligt tung. Mycket att ta igen. Jag har ju missat rätt så mycket i skolan nu när jag har varit bortrest. Hade någon sorts test eller prov nästan varje dag. På torsdag tvingades jag gå 8-4. Jag tror att jag har aldrig varit så många timmar i skolan förut. Nu är jag glad att den här jobbiga veckan är över. :)

Lanzarote in my ♥ (del 1)

1.Papagayo beach  2.På vårt hotell 3.Jardin de cactus 4.Timanfaya national park 5.Atlanten 6.Foto med blommor är ett måste 7.Badar i Atlanten 8.Jameos del agua
 
Förra vecka har jag spenderat på denna underbara ö. Lanzarote har en jättebra temperatur runt hela året dock blåser här lite då och då. Jag som annars bor också på en ö är van vid det. Jag trivdes där jättebra. Lanzarote enligt mig är fina ständer, vulkaner, lavagrottor, god mat, klippor och massvis med kaktusar.

at home again

Hej hej! Efter att har varit borta i 8-9 dagar är jag hemma på Åland. Har haft det super bra på Lanzarote. Dagens planer är plugga, packa upp och träffa Emma. :)
Än så länge får ni bara 2 bilder men det kommer absolut mera bilder! Ha en bra söndag!

film eller...

Film Tv-serie
Sommar Vinter
Godis Chips
Svart Vit
Jul Födeldag
Tv Dator
Dag Natt
Utekväll Myskväll
Katt hund
Kläder Smink
 
 

Sol Lanzarote-Lanzarote-Kanariörna

Lite bilder från hotellet där vi ska bo. Det ser bra ut enligt mig. Bilderna är tagna från fritidsresor.
 
Om allt går som det ska, så borde jag befinna mig här just nu! Underbart, ja! :)

Paus

Nu blev det lite för lång paus, ska fortsätta packa nu! Åh vad jag längtar till imorgon eller ännu mera tills fredag!

Jag&lillebror

Dagens bilder med sötis
HAHA! Sista bilden!! Lite oförberedd bild :)

Drömmer mig bort...

...på We<3it och tumblr.com 
 
 
 
Det är redan första april men snön som ligger kvar på marken tycks inte har bråttom med att försvinna. Känns lite trist! Just nu viill jag extremt mycket fara till är ett varm land och slippa det trista vädret, skolan och Åland. 
Tänk bara, bada i ett varmt hav, sola, använda sommarkläder, äta massa glass. Åh vad underbart!

RSS 2.0