Vill säga min åsikt

Jag känner att jag bara måste säga MIN ÅSIKT om det som händer i Ukraina. Landet där jag föddes och landet som jag bryr mig väldigt mycket om! Jag vet inte hur bra ni hänger med i senaste nyheter. Så jag borde kanske säga kortfattat lite om situationen. Om man förenklar det hela så är det en revolution som pågår just nu. En våldsam och blodig revolution som uppstod för att många ukrainare är missnöjd med sin styrelse!

 

Nu lite om min åsikt: För det första, det är PROPAGANDA överallt, jag följer med i både rysska och europeiska nyheter och det jag kan säga är att mer eller mindre propaganda i båda två!! För det andra, jag är varken på styrelses eller demonstranternas/oppositionens sida. Jag är för freden!! För det tredje, Eu och USA, tycker inte om att Ryssland blandar sig i men själv gör dom det och då är det plötsligt okej. Varför denna dubbelmoral? 

 

Vet ni vem jag tycker synd om? Om vanliga människor som nu är rädda för att gå på sina gator för att banditer ska attackera dem och förstöra folks bilar o.s.v.. Jag tycker synd om människor som dog, både POLISER och DEMONSTRANTER. Det är fruktansvärd att det är alltid det vanliga folket som dör. Jag tror strakt att det är någon som sponsrar det hela och vill att folk ska bli delade! Vem kan det vara som står bakom det hela? Man kan ju ha sina gissningar.

 
Kievs centrum som var så fin och nu är helt förstörd

Alla hjärtans dag ♥

Jag hoppas att ni alla har haft en bra alla hjärtans dag! Tyvärr kan jag inte att säga att min dag igår var särskild lyckad. Vet inte varför men jag var rätt aggressiv, sedan har förskylningen blivit värre och i slutet av dagen kom också illamående. Hade så ont i magen så ville inte ens äta efterrätt och det här händer inte ofta.
 
 Tog sista bilden från Linns blogg

Surprise

Här om dagen bläddra jag genom gamla bilder på min kamera och så plötsligt insåg jag att "någon" annan måste har tagit min kamera och gick och fota allt och alla i Övernäs. Ändå lite kul är det :) 
En vanlig dag i Övernäs skola, haha


För tillfället känner jag mig så dum! Tänkte och behövde verkligen plugga idag men inte gick det. Fastnade vid datorn istället, typiskt mig! Hehe. Imorgon tänker jag inte ens starta datorn...

Vinter OS

Oj, på en hel vecka och inte ett enda inlägg. Sedan jag har fått min nya header har jag inte haft så stor paus som nu. Jag ska försöka förbättra mig till nästa vecka men det är lite svårt när man har prov, ens vardagar ser likadana ut och utanför ens fönster är det kallt och grått. Nu, är det iaf helg igen. Igår så kollade jag på OS öppningen i Sotji medan jag var barnvakt åt Aleks. Idag är det lördag och jag och min familj ska gå på en middag. Jag hoppas ni har en skön helg!
Från igår

första februari

 
2 snabba från veckan
 
Vaknade halv tolv idag, ganska sent för att vara mig. Jag brukar vantligtvis vara uppe där vid kl 10. Tycker egentligen inte om att vakna sådär sent eftersom hela dagen känns vara förlorad. Så idag har inte gjort så mycket och det känns inte bra. Jag ska verkligen försöka städa för att det verkligen behövs och vad det gäller kvällen så kanske ska jag träffa vänner. Ha en bra lördagskväll!

RSS 2.0