Glad påsk!

Ska fira påsken med min familj. Vi ska gå till farmor och äta påsklunch där. Mysigt!

Dagens bilder

1.Jag och mina minnesbilder   2.skoj på isen   3.cupcake(♥)

torsdag som fredag

 Det är alltid trevligt med lov. Trots att påsklov är inte särskilt långt är det väldigt skönt med lite paus från skolan. Under närmaste dagar tänker jag umgås med vänner, träna och sist men inte minst äta massa chokladägg! Ha ett bra påsklov allihopa!

Dr.Denim - Plenty

 
I fredags gick jag och Julie till Zic Zac och köpte nya jeans. Jag valde en ganska ljusblå variant. Jag tycker att det är riktigt fint att byta lite till ljusare toner nu när det är vår. Det här är mina första jeans från Dr.Denim och jag måste säga att de är världens bekvämaste byxor. Så himla sköna!

Försöka på nytt...

Bloggen har fått vila lite då och då men nu vill jag försöka uppdatera mer. Vet inte om jag kommer lyckas men jag kan försöka iaf. :)

25 mars

Oj oj kl är 11 och jag orkar inte plugga franska längre... Vill bara sova nuu. Jobbigt att måsta plugga franska prov medans man har hundra läxor till. Satsar på provet istället. Lalala vilken tråkig inlägg.

-

Det känns som allt jag gör är frel, ingenting känns rätt. När jag försöker göra det bästa blir det alltid bara massa problem. Känner mig dum, osäker, falsk och ledsen. Känner mig som en jättehemsk person. 

Veckans första och sista inläggetJag har haft en bra vecka. Att inte ha prov på heela veckan var otroligt skönt så jag passade på att träffa mina fina vänner♥ Sedan hände en till grej som gjorde mig lite glad :) Annars har jag varit rätt mycket barnvakt åt min söta lillebror.
Helgen har varit både lung och bra. Fast nu ljuger jag lite om det här med "lung". På fredag när jag och Emma lagade middag hos oss så blev det kaos på grund av min lillasyrra. Men det sluta bra ändå.
På lördag träffade jag Lotta och vi åt pizza på stan. Idag har simmat.
 

10 mars

Är hemma nu efter att ha varit hos Julie med några. Hade en trevlig kväll och nu tänker jag gå och sova.

happy women's day!

  Idag är det kvinnornas nationaldag! Jag vet det är inte så stort i Norden men t.ex i Ukraina 8 mars är en ledig dag och kvinnor/tjejer/flickor får lite presenter. Min dag bestod av skolan 9-13, dans och sedan for jag till farmor. Hon bjöd på en stoor och god middag. :)
 

Ny period, ny start

Nu var det dags att byta period igen. Idag hade vi vår fösta dag med vår nya schema. Fredagar är såå sköna dock är de andra dagarna är inte lika bra.
Som mål har jag att göra mitt allra bästa och höja mig i vissa ämnen. De som jag vet att jag kan få bättre. :)

Spring on We heart it 

Idag har vi haft vår sista lektionen Hk i åttan. Kommer sakna det lite för att det ju det som brukar vara kul. Vi sluta lite över ett och jag och Julie var lite på stan. Ikväll har jag städat. Lite stolt över mig själv för att jag annars brukar aldrig orka göra det på vardagar. Ska strax börja göra geografi, varför måste jag spara allt jobbigt till sist.

Våren var är du?

År efter år tror jag att när det är första mars, så kommer våren hit på riktigt. Haha no way. Istället för att snön ska smälta bort kommer det bara mera. Haha jag borde börja vänja mig att till Åland kommer våren först i april. Men jag behöver det nu!


När jag tänker på våren så tänker jag på blommor.
 

RSS 2.0