Möckelö(Igår)


Lite bilder från Möckelö på mig som Emma tog om ni vill se fler gå in www.piczoom.blogg.se
Tänkte kanske ha första eller andra bilden som profilbild på facebook, vilken tycker ni att jag borde ta? :)


31 augusti | last day of summer

Hej, kan inte fatta att Sommaren är slut :( redan :O
Idag va jag med Linn och hade kul som vantligt :)Först va vi hos mig åt mellanmål, fotade lite. 
Sedan for vi till stan. Haha i slutet så skrattade vi så himla mycket :)
Lite bilder från idag♥

Är med i "Veckans blogg" på Linns blogg www.onlybylinn.blogg.se.


Duktig tjej

Hej, idag har vart en jättebra dag och varmt oxå. Passa på att njuta av dom sista varma dagar :D Dagen har varit på topp även att vi gick i skolan 8-3, på gympan sprang vi jättemycket jag va nöjd att jag sprang 800m utan att stanna. Okej nästan alla klarade det men ändå. Efter skolan cyklade jag med Emma till nån ställe(glömde va det heter) och fota. Bilderna blev jättebra ni får se dom senare.
Ålltså idag sprang jag över 1 km+ cyklade ca 10-12km+åt jag nyttigt(nästan iaf)
Kom hem halv åtta och åt, gjorde läxor, städade lite och dushade.

Imorgon börjar jag 8 så att snart tänker sova
Underbar dag!

Vill ha ↓


Jag vill ha den där tröjan.
Hmm, jag är jättetrött bloggar imorgon :)

29 augusti

Hej :) Igår när jag vaknade va jag irriterad på allt men det gick över när jag va med Emma och Sofia. Vi såg lite på Vamprire Diaries(♥) och sedan cyklade till strandpromenden och åt godis&choklad. :)
Just nu är jag hemma och gör ingenting alls. (:
 Imorgon går vi i skolan från kl 8 till 3, döda mig.


3 år

-Det är väldigt stor skillnad att bo i en huvudstad som bor 5 milj.  och sedan flytta till en liten stad som bor bara 11 tusen människor i.

Nu hade gått lite mer än 3 år sedan jag har flyttat hit till Åland. Förut bodde jag i Kiev(ukraina). Många undrar varför jag flyttade hit, ja det finns en del orsaker till. Desserutom så ville jag oxå flytta och testa nånting nytt. Lära en till språk skadar aldrig. Så nu kan jag prata på ryska, svenska, ukrainska, lite engleska(väldigt lite) och väldigt lite finska. Så klart saknar jag att bo där lite speciellt på vinter. Men jag vill inte flytta tillbaks. Det är mysigt att bo på Åland men man har ofta jätte tråkigt, det är sant. När jag bodde i Kiev hade jag nästan aldrig tråkigt, man hade altid nånting att göra. Nu kan jag knappt tro, att för tre år sen bodde jag fortfarande i Ukraina, kan inte tro det.


1. 2008, seb.                                                      2. 2011 july

Ser ni skillnaden :D 


Grattis Linn, 13 år :)



GRATTIS GRATTIS Linn, idag fyller år en av mina bästavänner. Har jätte fina minnen med dig, du är undebar människa som jag kan lita på 100% Älskar dig, gulle♥ 

Har kommit just från dansen är sjukt trött, tänker vara hemma ikv och ta det lungt, det behövs verkligen just nu.

GRATTIS Emma, 13 år♥


1. Hehe. Ville göra en annan sak, jag kunde inte spara, önödiga 45 min redigering.2. En väldigt gammal bild på oss.

GRATTIS FINASTE Emma! Hoppas du får en undebar dag. Har jättefina minnen med dig som t.ex när vi försökte rädda din madrass, alla gånger när jag sov hos dig, alla gånger du sov hos mig, Bamböle med Vilma 2010, Mariebadkväll 2010 och massa massa och fler ska det bli. :) Du en jättebra vän som jag litar på. Älskar dig


Måste göra läxor snart... :/

Hej! Idag så tänkte jag va faktist städa mitt rum och rensa garderoben men ist va jag med Emma. :) Typist mig att bästemma städa och i sista sekunden tänka "Ehh jag gör det imorgon ist" Måste faktist göra läxor nu, sen kolla på tv+äta frukt↓ och senare sova♥

Skönt, imorgon börjar jag kl 9 :)!

Skolan, stan, Minna o Emma, muffins :)


Har nog berättad om min dag i rublik :) Första gången jag gick 8-3, tiden gick jättesnabbt, det va faktiskt inte så jobbig skoldag. Efter skolan va jag med Emma och Minna. Vi hade kul som vantligt :) Men nu ska byta om och sedan ut. Hade en bra dag.

21 augusti, söndag

Ikv träffade jag Linn och Channa vi gick till stan och där träffade vi Mathias. En bra kväll förutom att Linn kastade en manet på mig, MYSIGT! Imorgon är det måndag, börjar kl 9. Har både 2h musik och 2h Hemkunskap och 2h  nåt till, minns inte, chill schema iaf. :)

Tänker snart sova, dröm söt


Saturday night ♥

Igår sov jag hos Emma med Vilma, Maja, Sofia och Elin ;) Fast vi sov inte så mycket. Hehe gillar vår natthumor :) Åh det va så himla kul. Först åt vi supergod middag som dom har laga, sen såg vi på film "Min låtsas fru"(den är bra) åt massa glass med frukter och godis och osv. Kvällen/natten va helt AWESOME!

Snart kommer Linn hit :)


Fredag♥

Jag klarade andra dag av skolan. Woho. Det va inte så jobbigt, vi hade inte fått läxor över helgen heller :)) En litan stund efter skolan va på stan med Lotta och köpte en present. Nu måste jag äta lite sedan far jag till dansen, efter det sover hos Emma med några andra tjejer, trevlgt :D

Två bilder från Maj(Tyskland)

Ha en bra dag&kväll


ÖHS

Idag är det första skoldag i sjuan, alltså slut på det roliga. Min sommar har verkligen va jättebra. Fina minnen♥ Hmm va ska jag säga om ÖHS.. ja maten va inte så där jättebra men helt okej, skolan är risig. Har ganska chill schema :D börjar kl 8 bara 2 dagar i veckan :) Efter skolan va på stan med några men ikv kommer jag bara ta det lungt, det behövs verkligen. Imorgon har jag många planer t.ex måste direkt efter skolan köpa en present, sedan blir det dans :D och efter, sova hos Emma med några andra tjejer :D Kul det kommer bli

Bilden är från Rock off 2011 !


forest


Jag och Emma va och fotade igår lite och hade jättekul igår ;)Det är Emmas bilder↑ Nu ska jag äta och sedan fara till Emma igen♥ Imorgon börjar jag sjuan :O Mitt största problem är att jag vill inte vakna före kl 10, hur kommer det gå?
Om ni tittar på www.piczoom.blogg.se så hittar ni en video där vi videobloggar :D

Dålig uppdatering, jag vet


DU ÄR så SÖT ♥ 
so cute :)
Som ni ser på måndag så va jag med Linn, och vi hade verkligen jättekul. Först hade vi picnik på strandpromenaden(bilderna finns ovanför) haha vi skrattade hela tiden. Sedan gick vi hem till henne och gjorde lite videos, som ni får inte se ;) Sedan for jag och Linn till ÅMI, till danslärare fick vi Elzbieta :D Det är sjukt kul att vi båda kom in.

Om ni vill se fler bilder besök Linns blogg www.ffinasteelillajag.blogg.se


15 augusti

Hej, ska snart dusha. Sedan går jag till Linn. :) Och ikv ska vi fara till ÅMI för att vi ska boka våra tider till dansen. Hoppas vi hamnar i samma grupp. ♥

I början av sommar ;)
Ha en bra dag och njut sista dagarna av sommarlov♥

Vill bada nu!

Jag vill bada minst en gång före hösten. Vet inte om jag hinner. Snart kommer sommaren ta slut. Tänker egentligen inte så mycket på att skolan ska börja, kan inte tro att sommarlov kommer ta slut.


15 april 2007


Kollar på gamla bilder just nu. Åh jag minns jättebra den här dagen när vi va i parken↑. Då bodde jag fortfarande i Kiev. På tredje bilden är min lilasyster, och på den sista är lilla jag ;)
Ha en bra kväll♥

Sista lördag före skolan börjar

Har varit på stan idag, såg på en dansuppvisning, träffade Emma. Just nu är jag inte så sugen på att blogga, har ingen lust.


En låt


Fin låt♥
Ikv hade jag varit på bio med Maja, Emma och Vilma. Vi såg på en åländsk film som heter "Iris". Den va faktiskt bra ;) 

Bio ikv kanske (:

Hej! Gör en snabb inlägg nu. Nu måste jag börja fixa mig lite och sedan ut. :) Ikv kanske ska jag se på film med Emma. Fast det är inte säkert ännu. Är glad just, äntligen finns det bio på Åland. :D Oj nu måste jag verkligen sluta blogga. Ha det bäst♥/Diana

Old pic

Summer photos♥


När jag ser dom hära bilder så kan jag säga bara ett ord,  S O M M A R!


Tisdag, Onsdag


Lite bilder från tisdags. Jag o Lotta tänkte bada först men det va så kallt i luften så vi ångrade direkt, en stund satt vi på standen och pratade, sedan gick vi till stan, blev lite blöta oxå...heh. En riktigt nice dag :D



Två bilder från förra vecka↓↑ (Minna, Jenny och Linn)
Igår va jag på stan med Jenny. Vi gick runt, sedan gick vi till vår hus, det va läskigt :O. Det kändes att det va nån inne där. Men både jag och Jenny tyckte att huset kommer bli snyggt :D Efter det tog vi bussen till mig :)


Grattis Vilma!


Grattis Vilma 13 år♥Hoppas du får en super bra dag. :)
Oj det va länge sen vi sågs borde verkligen göra det.

9 dagar kvar...

Kan inte fatta att det är bara 9 dagar kvar till skolan :( Allt tar nån gån slut och Sommarlov är inte undantag.
Idag hoppas jag att det är riktigt varmt ute för att jag fara till stranden med
Lotta :)

Har länkat igår mina kompisars bloggar, säg till om jag har glömt dig eller om du vill ha också en länk.


New


Parfym från Yves Rocher, balsam"Olive Line" och styling spray från "TRESemme".
Allt det här har jag köpt förra veckan, är speciellt jättenöjd med värmeskyddande spray från TRESemme.
Emma tipsa mig den. Tips, Tips, Tips.
Andra saker är väl oxå bra fast balsam från "Olive Line" är inte så bra.

Gissa vilken sminkprodukt blir kanske min nästa köp?!
Mineralpuder!

Har läst massor om mineralpuder idag. Visst är den dyrare än vanlig puder men jag tror att det är värd.
Mineraslpuder är gjorda av naturliga ämnen och kan vara faktiskt bra för huden.
Om du en en sån mineralpuder, skriv gärna vilken du har, vad heter den och va du tycker om den. :)

Kommentera, behöver verkligen tips!


Sjukt kul igår kväll ♥

Som sagt igår va jag med Becka, Channa och Linn. Först for vi till glassbaren, haha vi skrattade typ hela tiden. Väder va ju sämst igår.. ush. Sedan for vi till Linn. Alla ville se nån skräckfilm, förutom lilla jag (a) Men det blev ändå inte så mycket att kolla på film.
Tack alla för en grym kväll.♥

Linns bild  från Rock off♥

Och förrsten tack så mycket för tips som ni har skrivit om systemkameror. :)


Ska ut nu :)

Har just ätit middag, ska strax börja fixa mig och ikv ska jag va med Linn, Becka och kanske nån till. :D

Hoppas ni får en bra kväll, ni med♥

Pizza


Min ena småkusin↑
Min lillasyster

Va och åt pizza på Adlon i fredas med lite släkt. Dom for hem igår :(. Har köpt lite saker idag oxå. Nu ska jag dusha och ikv jag ska kanke träffa några vänner. :)


After all these years? -Always.

10 years with Harry Potter
Några veckor sen när jag va fortfarande i Kiev, kunde jag absolut inte missa sista filmen av Harry Potter.När jag va 9 år tyckte jag att dom va tråkiga men min åsikt ändrades om några år insåg att dom va jättebra. Jag längtade verkligen för att se "Harry Potter och dödsrelikerna del 2".
Filmen va verkligen jättejätte bra. Alla skådespelare(eller nästan alla) spelade på topp. Kan inte missa chansen att nämna Helena Bonham Carter hennes skådespel va verkligen jättebra i alla Harry Potter filmer som hon va med. 
Mina favorita scener i filmen är Snapes minne(jag nästan grät), strid i Hogwards, strid mellan Harry och Voldemort,alla scener med Neville och mer.
Om Rons och Hermione kyss kan jag säga att den va helt okej men man såg bra Rons rygg. Haha. Trots att den filmen skulle vara sårlig så fanns det oxå bra skämtar som man kunde inte låta bli att skratta.
A justa Golden Trio, Harry, Hermione och Ron spelade sjukt bra.
10 av 10

Känns sorligt att det kommer inga mer filmer. :( 
Vad tycker ni själva om filmerna? Skulle va kul att veta.

Favorita klipp som fansen har gjort :D dom är sjukt duktiga.  


Se sista minuten↑



The End!

Shock!

Okej kanske inte direkt shcok men gu jag är helt... jag vet inte va ska jag säga ens...
Jag vet inte ens varför jag skriver detta ni får ändå inte veta nåt. (: Kan säga bara att det är inte nåt dåligt.

Annars har jag haft en riktigt bra dag. Först va man på stan och sedan for till Adlon och vi åt där. Bilderna kommer sen om jag orkar ladda upp dom.


Två bilder på mig från 2006... HAHAHAHAHA


Hej :) Idag vaknade jag kl 9 :O Eller jag blev väkt .-.-
Mina småkusiner är fortfarande här, idag ska vara med dom hela dagen, dom far hem imorgon tidigt. Jag vet inte var vi ska äta middag  men inte hemma iaf :D

Jag gömde min syrras parfym på skoj (eller ja föratt dom tänkte häla vaten på mig), hon blev ledsen och börja gråta. När Veronika fick den rosa parfymen tillbaks, kramade hon den jättehårt :D Jag vet jag är en elak syrra.

Good day with good girls♥

Har varit med fina tjejer idag, Linn, Minna och Jenny. Vi for till stan och va med lite folk. Efter stan så gick jag till Linn och vi har inte gjort så mycket, pratade... det va kul ändå :D

Mina fina bästavän Linn och jag.
HAHAHA dom hära bilder ;) Kan inte låta bli att le :)


Nu... Stan med dom hära tjejer:)↓



Nu ska jag fara till stan bye ♥

En vecka jag är här, hemma♥

Nu har det gått en hel vecka när jag har kommit till Åland igen. Det har hänt massor framförallt Rock off osv.. Det känns skönt att vara hemma igen men ändå inte. När jag är i Kiev börja sakna Åland, och när jag är här så börjar jag sakna Kiev. :s

Saknar när jag, Linn och Minna sov på Minnas stuga ;)


(:

Lysnar på musik på högsta volym, chattar med vänner... och har det bäst♥



Önskar er en riktigt trevlig dag ♥


16 dagar kvar!


Kan inte tro att Sommarlov snart är slut. Allt har sitt början och slut, ingenting kan vara föralltid.

Har märkt att ni har slutat kommentera min blogg. Då är det inte så kul att blogga här då. Så kanske tar jag ordentligt blogg paus.

Systemkamera, vill ha!

Funderar på om jag ska spara till en systemkamera. Men vet inte riktigt om jag ska göra det eller inte. Jag vill gärna ha oxå en ny mobil och allt möjligt.

Men va tycker ni är bättre Nikon eller Canon? Kommentera, jag måste veta vad är bättre. :)

                          

I miss!♥


Hotel↑↓


Bremen,Tyskland↑↓

Hamburg,Tyskland↑↓

Legoland,Danmark↓

Maj 2011
Saknar resan sjukt mycket♥
Snart ska fara till Emma.
Ha en undebar dag! 


Jennifer Lopez, Ain't It Funny


Gillar den här låten även att den är så gammal♥

1 Augusti

DET ÄR REDAN 1 AUGUSTI :oo
Nu är Rock off slut, och det va väldigt kul där. Igår va det första kväll när jag va hemma av 6 dagar.
Mådde skit igår kväll, men det blev bättre när jag pratade med mamma sent på kvällen.
 

På rock off, sista kvällen♥ Linns bild (www.ffinasteelillajag.blogg.se)

A just jag några släkter kom på besök till oss idag :) Dom ska va här 5 dagar :)


RSS 2.0