bakom kulisserna

Tre bilder från Dansgala som ägde rum den 8 maj. Så otroligt kul det var. 
 
Sista provet i årskurs 8 är avklarad. Känns underbart. Man märker redan att det börjar bli lite mera chill i skolan. Vi får också mindre läxor dock har jag naturdagboken och svenska saken kvar. Idag tänker jag göra naturdagboken och sedan måste jag ju packa.

"complicated is my second language"

 
90210 är kanske inte den bästa serien men när jag har sett klart sista avsnittet var det nästan lite sorligt. Måste säga tack till alla som har gjort den här underbara serien. Jag har alltid tyckt att 90210 har en speciell stämning. Jag tror att det först och främst beror på soliga och härliga LA. Hur kan man inte vela åka dit! :)
 

Pretty cake

 
Ätbara dekorationer på den här tårtan var hur häftiga som helst! Vill också kunna göra sådana fina tårtor!

Grattis Veronika!

Idag är det ingen vanlig dag. För det första är det Morsdag och för det andra fyller min käraste lillasyster hela 7 år. Stort grattis till min sötaste! Hon kan vara liite jobbig ibland men jag älskar henne ändå♥, hihi.
 
Сегодня не обычный день. Во первых сегодня мамин день и моей сестры день рождения. Так что поздравляю и всех замечательных мам и моя любимую сестру.


22°C

Det känns så himla underbart med soliga och varma dagar i den tidiga maj. Igår utnyttja jag vädret och gick i shorts, för första gången i år på Åland. På dagen solade jag och Minna på hennes balkong och njöt av det fina vädret. Så himla somrigt. På kvällen for jag till Emma. Hon fixa så mycket gott till oss. Vi åt massor och pratade hela kvällen tills klockan var alldeles för mycket. En jätte trevlig freedag. :)
 
PÅ DAGEN
 
PÅ KVÄLLEN

Så glad!

 
För det första vill jag säga: Tack så mycket för era fina kommentarer!
 
I tisdags hade jag slagit mitt föregående rekord både i unika läsare och kommentarer i ett inlägg. 
Ni förstår hur glad jag var när jag loggar in på min egen blogg och ser 10 nya kommentarer. Först trodde jag att det var nån som spamma mig. Sedan blädrar jag lite neråt och ser att jag har 50 unika besökare. När dagen tog slut hade jag 185 unika och runt 40 kommentarer. Dessutom har jag hamnat på elfte plats i topp 20 i mest kommentarade bloggar på blogg.se den dagen. Jätteroligt ju! :)
 

Papagayo beach (Lanzarote del 3)

Jag har hittat den här sandstranden när jag kollade informationen om Lanzarote före vi skulle resa och jag blev direkt intresserad av den. Stranden ligger i södra delen av ön och många tycker att det är öns vackraste strand.
 
Я наткнулась на этот пляж когда перед поездкой смотрела информацию про Ланзароте и это бухта сразу меня заинтересовала. Пляж находиться в южной части острова и многие считают его самым красивым пляжем на Ланзароте.
Jag blev imponerad av strandens blå-turkosa kristallklara vatten och det stora berget ger kusten någon slags charm. Om du någon gång kommer att befinna dig på Lanzarote så tycker jag att Papagayo Playa absolut är värt att besöka.
 
Прежде всего этот пляж очаровал меня своею сине-изумрудно прозрачной водой. Также не стоит забывать про эту большую скалу которая предает этому пляжу некий шарм. Если вы когда нибудь собираетесь посетить этот замечательный остров то обязательно посетите и эту чудесную бухту. 

Timanfaya National Park ett måste på Lanzarote(del 2)Många säger att om man inte har besökt Timanfaya National Park så har man inte sett Lanzarote. Turister åker genom parken med hjälp av buss. Vi fick se på vulkaner, stelnad lava och månliknande landskap. Utsikter här är hur häftiga som helst!  
 
Многие говорят что если не посетить национальный парк Timanfaya, можно считать что вы и не были на Ланзароте. Туристы здесь едут на автобусную экскурсию и смотрят на вулканы, застывшую лаву и лунный пейзаж. Виды здесь невероятные!
 

Bilder från veckan

 
Haha gillar att alla bilder har nåt med mat att göra. Den här veckan var en bra vecka. Firade Valborg med tjejerna (3:e bilden). På 1 maj var vi ju lediga (2:a bilden). På torsdag hade jag en lång dansträning och sedan tog jag ett avkoplande bad i vårt bubbelbadkar (4:e bilden). Det var precis vad jag behövde just då. På fredag var jag på dansträning igen och sedan stressa jag till en trevlig tjejmiddag där vi firade Carros födelsedag (1:a bilden).
 
Snart kommer ni säkert märkta att jag började skriva även på ryska i det senaste inlägget. Det kommer vara bara ett test, så vi får se om jag gör det i fortsättningen också. Det skulle vara kul om mina kompisar som talar ryska skulle också kunna läsa min blogg. :)

Fredagens planer

Den här skolveckan gick så snabbt. Inte så konstigt om man tänker på att man var ledig 1 maj och vi fick sluta 3 gånger kl 1. Fredagens planer är en tjejmiddag, fast först är det dans som gäller!
Tjejer, döda mig inte, tack!

1 MAJ

Jaa det är FÖRSTA MAJ. En av det bästa månaderna på hela året. Älskar maj och har alltid gjort det. Det är då värmen kommer på riktigt och det är en händelsrik månad.
Idag har jag haft en jättesköndag. Vi grillade för första gången och det blev jättebra. Nu ska jag sova!
 

RSS 2.0