rock off 2013 är över

Har haft en rolig Rock off vecka även att jag inte var närvarande hela tiden. Sista kvällen var en av dem bästa på hela veckan. Klockan 1 måste jag och Linn gå hem, sedan sov jag över hos henne. Idag vaknade jag senare än vanligt men efter att vi har ätit frukost stack vi till Minna och var lite där. :) 

en och en halv vecka på Åland

De dagarna som jag har varit här sedan jag kommit från Kiev har varit bra dock kanske lite lata. Fast när jag tänker efter har jag hunnit göra ändå ganska mycket. :) Var ute och åt middag på Dinos med Linn, så gott. Förra söndag var jag på Emmas konfirmation :) För några dagar sedan var jag på bio och såg nya zombiefilmen World War Z. Ärligt talat är jag ingen fanatiker av zombie filmer och allt som har med dem att göra men den här filmen har varit bra. 
 
Igår missa jag Rock off på grund av att jag var barnvakt men idag ska jag dit. Kvällen kommer börja med middag hos farmor sedan sticker jag till stan och ser på Nause :)

Rock off tonight

Ikväll börjar Rock off festivalen. Många har nog väntat på det här och jag med. Nu ska jag skynda mig och fara till Emma. Där ska vi äta och fixa oss. :)

Svar på en fråga

     
 
Sv: Först och främst tack! Jag har varit i Ukraina, Finland, Sverige, Danmark, Tyskland, Ryssland, Vitryssland, Litauen, Lettland, Estland, Egypten, Lanzarote(Spanien) och Polen. I år har jag besökt sköna Lanzarote och vackra Polen. Jag är så glad för det för att resa är en av de bästa sakerna som finns!
 
Två bilder från vår resa till Tyskland 2011, ena är tagen i Bremen och den andra i Hamburg.

three wonderful weeks

Jag har haft tre underbara veckor i Ukraina, verkligen underbara. Kiev har så mycket att bjuda på. Jag gjorde lite allt möjligt, från att träffa vänner och släkt till att bada med söta delfiner. :)) En av de roligaste dagarna va när Ira kom till Kiev. Vi hade lite tid på oss så vi hängde så mycket vi bara kunde. Jävlar vad kul vi hade. Nu när jag tänker efter skulle jag lätt vela stanna i Kiev en vecka till men det känns ändå ganska skönt att vara tillbaks på ön igen. :)
 
 
  

Tonight

Ni fattar inte hur glad jag ar over att fa traffa min fina saknade van. Nu ska det prattas massor vi har hela kvallen och natten pa oss.
 
 
 

RSS 2.0