sista januari

Harinte bloggat på några dagar. Hade ingen lust. Under senaste dagar försökte jag klara av finska prov, jag sträver
efter en 8. Emma var så snäll och försökte verkligen hjälpa mig med det. Idag fick vi sluta lite tidigare :) och efter skolan for jag hem till Linn och såg på Ice Age 4, haha älskar den. :)
Från tisdags Hk-timme, kommer sakna Hk timmarna under period 3

En bra sak med måndagar att det är så långt till nästa måndag

Så här känner jag mig varje måndagmorgon och det här måndagen var ingen undantaget.
 
 

Min helg i bilder


1.Godis  2.Ännu mera godis  3.Pizza med Emma och Lotta  4.På väg till Emma  5.Mariebad  6.Från ikväll när Lotta och hennes mamma kom hit
 
Överlag hade jag en jättebra helg. Såklart är det inte så kul när en släkting dör men igår fick jag även veta att en till småkusin föddes :) så det gjorde mig lite gladare.

Rest In Peace

Idag fick jag veta en dålig nyhet. Ena släkting dog igår. Han är inte nån nära släkt till mig egentligen men jag träffade honom då och då t. ex alltid på släktkalas. Han hette Pavel(Paul) och var 86 år gammal. Han var smart, en duktig konstnär och han brukade berätta roliga historier för mig. Idag tänker jag på honom.
En fin tavla som han ritade till mig, ett minne av honom som jag kommer ha kvar

1 år

Idag är det ingen vanlig dag, idag är exakt ett år sedan vi flytta till den här huset men själva huset blev ett år i december. Förut bodde vi i ett lägenhet och jag måste nog säga att jag trivs att bo i huset mera. :)
 

my friday

Min fredag var grymt bra. Hade ingen dans vilket var ju lite synd dock var det skönt att lata sig på fredag lite. På kvällen åt vi good pizza hos Emma och spendera vår kväll där. Ingen ville gå hem så Emma föreslog att sova över. Lite spontant men det va riktigt kul! :D
Från igår

Äntligen heeelg

Tycker att det är superskönt med helg, hatar att börja 8 fryra g. i veckan. Det är hemskt. Fredagens planer fara till Emma och äta gissa vad? PIzza, åh vad jag älskar det. Dock kommer vi inte bara äta pizza utan någon form av sött också. :)
2 snabba från idag

vi tre

Har varit med Emma och Lotta idag efter skolan, lika trevligt som vanligt. Nu väntar en ny PLL avsnitt. :)
Lite gamla bilder!

23 januari

Tänkte att jag skulle göra ett inlägg... men egentligen har jag inte nåt att säga. Är fruktansvärt trött på allt skolan och för lite sömn speciellt.
Städat rum i bakrundet
 
 
 

Lördagskväll i bilder 
Har haft en till trevlig kväll med tjejarna. Den här gången åt vi pizzor, goda söta cupcakes och pratade allt mellan himmel och jord. :)

min lördag

Vaknade halv 10 och for till Mariebad för att simma, precis som förra vecka. :) Just nu håller jag på med och väljer kläder till Emmas tjejmiddag som är ikväll. Eller jag väljer inte utan funderar på vad kan jag ha. Har inte så många varianter, lite svårt att ha det när det är -15 utomhus. Nu måste jag fixa mig.
Ha en bra lördagskväll♥
Förra lördag

«Never trust a pretty girl with an ugly secret»

Eftersom Gossip Girl är slut började jag se på en ny tv-serie, Pretty little liars. Där finns allt, späning, kärlek och vänskap. Idag har jag sett klart den senaste avsnittet med Lotta och kan knappt vänta tills nästa onsdag, är så fast!

en vanlig kväll på vintern

Hade ganska blandat dag i skolan. Efter skolan pluggade med Emma och hemma var jag barnvakt och pluggade på samma gång. Ush, det känns att jag har övat ganska mycket. Jag får väl hoppas att allt var inte i önödan iaf.

Yesterday

Fyra bilder från Hannas tjejkväll som blev verkligen lyckad. Tack alla för en trevlig kväll! :)
 
Ganska snart ska jag börja byta om för att jag har fortfarande pyjamas på mig och fara till Emma.

Blommor mitt i vintern


 
Kvällens klädval
Tröja - Gina Tricot | Klänning - Pull&Bear | Krage - Topshop
 

Lördag

Började denna lördag med simmning, underbart. Det var så länge sedan jag simmade, känns det som.
Just väntar jag på att Lotta ska komma, vi ska fixa oss klart och sedan gå till Hannas tjejmiddag :)
Här är en dagens outfit bild, ni får mera lite senare

take a brake

~behöver en paus från läxorna, NU~
En bra tidning och lite frukt funkar bra, men sedan måste jag fortsätta med läxor igen.

skolan igen

Skolans lektioner börjades i måndags och det finns faktiskt en sak som är bra med det. Det är att få börja träna igen. Jag var riktigt lat hela jullovet men på sätt och vis var det till och med bra för att jag lätt musklerna läka.Just nu håller jag på med att kopiera alla mina bilder från vår datorn till min laptop. Jag är långt ifrån klar, det kommer nog ta lite tid men får fortsätta imorgon. Trodde verkligen inte att jag har så många bilder, vissa av bilderna är så himla önödiga men jag vill ändå inte ta bort dem dock förstår jag att lite måste jag nog rensa. Ovanför texten ser ni några av bilder som jag håller på att kopierar just nu.
 
 

GG all night


Min kväll/natt bestod av Gossip Girl. Jag och Astrid såg på våra favvo avsnitt. Vi kom fram till att första säsongen alltid kommer vara den bästa dock dom andra är oxå underbara.

2013 please, be good to me


2 från nyårsafton
Första januari idag! 2013 startade riktigt bra på natten. :) Firade först med familjen, vid tolv for till stan med Emma o Lotta kolla på fyrverkerier. Nu måste jag verkligen sova för att imorgon måste jag stiga upp kvart över 5(!!!)
 
GOTT NYTT ÅR!!!

RSS 2.0