Mer bilder från skolavslutningen

 
Tre veckor hann flyga förbi före jag har äntligen lagt ut ytterligare en portion med bilder från vår avslutning. Den dagen är oförglömlig. Avslutningen i skolan, utdelning av betyg, stipendium, miljon tals bilder, middag med klassen, firandet på kvällen och så klart gjädje och tårar det här är min sammanfattning av sjätte juni :)

Gick ut nian

För en vecka sedan hade vi vår skolavslutning. Ärligt talat det har varit absolut den bästa skolavslutningendagen på alla mina tio år. Morgonen, dagen, kvällen allt har varit så himla bra. Jag kommer nog minnas det här som något riktigt ljust och fint. 
Tre bilder från avslutningen

Sommardag nr 2

Härligt med soligt väder idag igen. Så passade vi på att ha ett traditionell vattenkrig, det är ett måste. Efter att ha blivit lite uppfriskande av vatten gick vår klass till vår lärare Inga-Lill. Hon var så gästvänlig och bjöd oss på en massa olika och goda bakelser, så gulligt. Efter att ha ätit klart spelade vi kubb i hennes trädgård. Efter skolan var jag en stund med Ida och Lotta och på kvällen blev det beachvolleyball med klassen. Efter spelet var det några som stanna kvar och vi hängde lite på Gröna Udden. 
Två bilder från Mirandas studentenfest 

1 juni

Sommaren är häär. Nio månader har gått ganska snabbt ändå. Min första sommardag såg ut så här, vaknade hemma hos Emma, jobbade på dagen medan på kvällen blev det beachvolley med några. Är nöjd med dagen när Åland dessutom bjöd på ett soligt och somrigt väder. 
 

RSS 2.0