Breaking Dawn 2

I Fredags var jag och Emma på bio och såg på Breaking Dawn part 2. Lite synd att det är sista filmen dock kan man alltid titta om allt. Filmen var jättebra, se den om du inte har redan sett!

27 november

Oj länge sedan jag uppdatera. Förra vecka fyllde jag ju år. Jag fira min födeldag med både famljen och vänner och desutom fick jag riktigt fina och bra presenter så jag är jättenöjd med allt. I lördag kom några tjejer hit och fira mig det var riktigt trevligt! Jag firade min födeldag tre gånger så att just nu är jag ganska trött på födelsdagar.
 
Här kommer lite bilder som jag glömde ladda upp i onsdags
Trots att jag och Linn försöker variera lite på platserna där vi tar bilder kommer toan/badrummet alltid vara number one ändå.
 

Gårdagens

Så här såg jag ut igår, hade en ny tröja på mig som jag fick i födelsdagpresent av Emma. Älskar den! :)
Tröja - Gina Tricot | Shorts - Pull&Bear | Vinterjacka - Naf Naf | Halsband - Topshop | Skor - Din sko
 
Igår försökte jag och Linn ta bilder men det gick inte så bra. Vädret var inte det bästa och vi hade lite problem med inställningar. Före vi hade gått ut köpte Linn munkar till oss och vi tog en mysig fika. :)

femton

I tisdags fyllde jag år. Efter skolan gick jag till Emma och där blev jag överaskad av Emma, Lotta, Tobbe och Rasse. Jag blev genast så mycket gladare. :)

Om en dag

Imorgon fyller jag femton år. Året har gått mycket snabbt. Måste erkänna att jag längtade lite till fördeldagen. Det är ändå ganska kul att fylla år, få lite presenter, ha lite annorlunda dag.
Två bilder från förra året!
 
Ny vecka som jag såg faktiskt ganska framemot, delvis för att jag fyller år och delvis för att jag ska se
på Breaking Dawn. Jag måste vara typ en av de några som inte har hunnit se filmen än.

New in

Det var ungefär en månad sen jag var till Stockholm och jag visar bara först nu vad jag har hittat där. :) Men bättre sent än aldrig.

Mössa&ring från JC
Kraghalsband från Topshop
Väska från Gina Tricot
 

Ny schema

Nån gång förra vecka fick vi en ny schema för period 2. Det finns både fördelar och nackdelar. Fördelar är att vi har 3 h HK och att vi slutar kl 3 bara två gånger i veckan dock börjar vi kl 8 hela FYRA gånger i veckan. Vet inte hur jag kommer orka!

 

yesterday


Som jag skev tidigare igår, kom det flera söta småa bebisar och barn. Åh vad söta de är! Personligen tyckte jag att kalaset var lyckat! Enda minuset var att jag åt alldeles för mycket sött.

Småa firar också!

Nu har jag äntligen städat klart mitt rum. Tycker att jag förtjänade att få lata mig framför datan, dock kommer min paus inte vara särskild länge för om ca 20 min. kommer gästerna hit och firar min lillebror som har fyllt år förra veckan.
Förfest med ballonger, haha.:)

Torsdag

Tre från idag
Egentligen var det meningen att jag skulle slänga in ett inlägg igår men eftersom jag var på så dåligt humör orkade jag inte det. Skoladagen igår sög, tur att att jag har så fina vänner som Emma och Lotta, var med dom efter skolan igår och fick prata ut lite.
Idag hade jag en helt okej dag trots att vi går 8-3, efter skolan for jag till Linn, vi såg på 21 Jump Street. Rätt så rolig film :)

Barnvakt


Just nu är jag barnvakt åt min lillebror, inte en drömkväll men det är helt okej. :) För övrigt hade vi kemi provet idag, så skönt att ha det över. Jag var så stressad idag före vi skev det så jag måsta hela tiden påminna mig själv att lugna ner mig, det är ju bara ett prov. Annars brukar jag nästan aldrig bli stressad över ett prov, eller jo om jag fattar ingenting och har en dag på mig att plugga. Men om en vecka provperioden är äntligen över. Härligt!

Goodbye Oktober, Hello November

Jag har alltid tyckt om Oktober, den är rätt så fin, inte så kall, mysig och ganska händelsrikmånad. Här kommer kommer lite bilder från Oktober 2012:

1 och 2 fotade med Emma, hennes bilder, 3 och 4 I Stockholm
 
Förut älskade jag November, bara för att jag fyllde år, haha. Nu tycker inte lika mycket om den här månaden. Visst är det rätt så kul att fylla år, men själva månaden är rätt så tråkig och grå. När jag hör ordet November tänker jag på kylan, nakna träd, första snö, nån blandning mellan höst och vintern och fördeldagar för att över hälften i min famlij fyller år just då.

Sweet Lemon Lip Butter

När mina föräldrar kom hem från Helsingfors, fick jag en ny Lip Butter från The Body Shop. Min förra Pink Grapefruit är nästa slut så det var jättebra jag fick en ny. Jag hoppas verkligen att Sweet Lemon är minst lika bra, vi får väl se. Förresten måste jag verkligen tipsa är om Pink Grapefruit Lip Butter, fräsch doft och är helt perfekt till höst/vinter när läpparna är så torra.

Din första födeldag!

Exakt för ett år(01.11.11) föddes min söta lillebror som jag älskar otroligt mycket. Grattis Alex!♥
Så liten han ser ut på det första bilden. Gulle! Skulle kunna spamma hundra bilder till men tror att det skulle bli lite för mycket :)

RSS 2.0