sista augusti och så regnar det, typiskt

Älskar min nya oversize kofta som är från River Island, som jag har köpt ganska nyligen. Den är lång, varm och såå mysig. Nu när det blev lite kallare här så kan jag använde den. Överlag tycker jag att höstkläder är mysiga, sköna och snygga är de också.
Så här såg jag ut idag. :)

 
Kofta - River Island | Linne - H&M | Shorts - Pull&Bear | Strumpbyxor - vet ej | Ring - present
 
Äntligen fredag, har kommit just från dans och ikväll ska jag + några tjejer sova över hos Emma. Kommer bli  säkert jättekul. Ha en bra fredagkväll ni med! :)

i ukr 12

Nu har jag varit hemma mer än en vecka.  Vill till Ukraina igen, bara 9 månader kvar. :) Visst saknar jag Kiev men jag skulle inte vela flytta tillbaks. Verkligen inte.
Som sagt hade jag jätteroliga veckor där, hade bl.a. varit på bio, teatr, träfat vänner&släkt, varit på stugor och även lite shopping blev det också, hihi. :)


1.Jag och lillesyster 2,3,4 sköna dagar på stugan 5.Lunch 6.Lilla jag 7.Veronika åker tåg 8.På färjan 8,9 I centrum

Har inte bloggat på några dagar, hehe. Dagar går fort och snart är det redan första september. De senaste tiden som jag har inte bloggat, har jag dansat, träffat vänner, joggat och idag var jag och Emma på stan och kollade på volleyboll. :)

sommarens sista helg

Har haft en bra helg. På lördagen åt jag middag med Emma och Sofia, senare gick jag hem till Emma åt god tårta och såg filmen Lol. Idag har jag inte gjort så mycket, dushade, rengjorde ansikte osv. Juste och sedan var jag och åt middagen på Adlon idag. Ikväll ska jag försöka somna tidigt eftersom vi har skolfotografering. Ush, sjuans skolfoto var verkligen hemska. Imorgon före fotografering har vi gympa. Jävlar vilken tur.
 

Grattis Linn!

Idag fyller en annan nära vän år. En vän som jag litar på och en som jag har massa fina minnen med. Hoppas du får en bra dag. Och bara för att jag älskar dig bjuder jag på "riktigt" fina bilder. :))
Grattis finis igen och döda mig inte sen :)
 

Grattis gulle! :D

Idag fyller min bästavän år. Stort grattis! Jag har känt dig ganska länge nu och är glad för det. Vi har massa fina och underbara minnen som jag kommer aldrig att glömma. Älskar dig ♥ Bjuder lite bilder på snygingen och mig!
Första bilden är Emmas. :)
 
Ikväll blir det att fira Emma med Sofia. Ha en bra kväll ni också! :)
 

Converse★

Har länge velat ha ett par mörkblåa Converse. När jag såg såna i Kiev kunde jag inte sluta tänka om dem, så nästa dag köpte jag dem. En sak som jag tycker om, är att man kan dem på olika sätt, som ni ser på bilderna.
Det här är mitt andra par och fler ska det bli. :)

Tillbaks till skolan...

Nu har det gått fyra dagar i skolan. Vissa av dem varit jobbiga vissa varit helt okej. Idag går vi från 9 till 14 och vi har dubbeltimme bild. Så fredagar är inte så himla jobbiga som tur. Snart kommer jag fara till dansträningen, är säkert jättestel föratt sista gången jag har tränat dans var i våras. Kvällens planer är lite oklara men jag och några från min klass ska försöka komma på nåt eftersom det är ju fredag. :)
 

last day

Jag och Emma, idag(Emmas bild))
Så var det sommarlovet slut. Känns sjukt att vi börjar skolan redan imorgon.

Home,sweet home

Är hemma nu. Har lite blandade känslor. Visst längtade jag hem lite, men jag saknar Kiev redan nu. Jag har haft tre underbara veckor där. Träffat vänner; släkt och fick hem med mig lite nya plagg. :)Imorgon börjar skolan och det känns helt sjukt. Orkar inte med läxor, och sånt. Verkligen inte.
Provat sushi för andra gången i mitt liv när vi åt middag i buffet på färjan i förigår. Fy alltså det är verkligen inte gott.
 

very soon

Kan inte fatta att mindre än en vecka är jag i skolan. Känns helt okej, kommer vara kul att träffa alla igen men det kommer bli så jobbigt med alla timmar, leksor och tidiga morgnar. Jag befinner mig fortfarande i Kiev. Idag har jag tänkt luncha med en kompis, köpa sista grejer och njuta av sista dagar av sommarlov.
Osminkad, blöt hår

Augusti är som en söndag, fast bättre

Bloggen har fått vila en bra stund. Ville bara uppdatera att jag lever. :)
 
 
(På hängmattan i helgen)
Har spenderat hela helgen på stugan. Jag hade det super, badade, solade, åt glass och det som jag tyckte allre mest om att det var inte lika hett som i stan.

RSS 2.0