skinny wednesday

Jag har haft en jättebradag. Skoldagen gick relativt snabbt vilket var ju konstigt eftersom vi har många jobbiga ämnen på onsdagar. Tidigt på kvällen var jag med familjen till pizzeria. Älskar pizza, känns som jag skulle äta sådant mat varje dag, men nej. På kvällen övertalade mamma mig att gå med henne till ÅMI och höra på musik. Klassisk musik är så avslappnande.
Men vet ni va är det som egentligen gjorde mig så glad idag? Solens strålar och några plusgrader på termometer.

Några bilder från en lyckad onsdag!

 

vill att den här dagen ska ta slut

Ush Ush Ush!
Hade en dålig dag. Skadade en tå på gympan. Gick fel heeela dagen och hade ont. Missa dansen och for till akuten istället. Jättekul, nej! Tänk om jag har brutit det eller något sånt. Vill inte opereras så jag får väl hoppas på det bästa.

Min vinst


Det lönar sig att vara med i olika tävlingar för att ibland kan man ha tur.
En helt vanlig torsdag i september förra året kom det ett mail, där det stod att jag vann ett presentkort hos Halens.se 500kr genom http://annawii.blogg.se/. Fatta vad glad jag var, det gjorde min dag. Det tog långt tid innan jag bestämde mig. Ville ju ha nåt bra och mycket användbart. I början av januari beställde jag ett par Löpartights från Nike. Jag måste betala ytterligare 25 euro till men det gjorde inget, eftersom jag är jättenöjd hittills. De är superbekväma!

Dagens bilderHar haft en bra fredag. Mitt på dagen for jag och Emma till Islandia. Efteråt lagade vi middag hos henne. Det blev gott, vi lyckades! Klockan fem for jag, Emma och Tobbe till bion och så på A Good Day to Die Hard. Inte den bästa filmen jag har sätt men den var okej. :)

Det var ett tag sedan...

Har inte bloggat på nästan en vecka. Fick sportlov i fredags. Det behövs verkligen. Jag är så skoltrött och trött
är jag annars också. De senaste dagar har jag haft fullt upp med att skriva en berättelse till svenskan. Jag skulle egentligen lämna in det på söndag men jag tyckte att det som jag skev i skolan var så himla dåligt så jag började skriva en helt ny. Resultatet=två dagar försenad.
Bakade muffins med Lotta igår :)
 
 

glad alla hjärtans dag

Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag. Jag har haft okej dag, fick sluta en timme tidigare, for hemma och plugga och ikväll hade jag en dansträning. När jag har kommit hem från dansen, väntade massa sött på mig. :)
Så himla gulligt!

i got my red dress on tonight

Måste erkänna att jag såg inte på Grammy awards 2013 men bilderna därifrån dyker upp på många ställen. Rätt många kändisar hade riktigt vackra klänningar och en av dem är Rihanna. Makeup, håret och klänningen, allt passar henne så bra.
 
 

purple tulips


           
Tycker att det är riktigt fint med tulpaner här hemma. Blommor pryder ens hem så mycket mera än vad man tror. Det blir en fin contrast mellan lila tulpaner och ljusa väggar och allt snö som finns utanför. Dom piggar upp mig lite och påminner mig hur lite det är egentligen kvar tills våren. Bara 16 dagar kvar, sjukt!

cold feelings

Idag mår jag mycket bättre, förkylning är snart över. Yes!

8 februari

Den här veckan gick långsamt men samtidigt snabbt. Jag är iaf heelt slutkörd, hade två spåkprov den här veckan och det är typ det jobbigaste för mig. Hade även rätt många dansträningar. Nu tänker jag se på TVD och sedan kanske sova.♥
 

håller på att bli förkyld

Denna onsdag vaknade jag med att ha ont i halsen, håller på att bli förkyld eller till och med sjuk. Det sista nämda skulle jag helst vela undvika, känns inte bra att missa proven och sånt. Ikväll försökte jag dricka många varma drycker och äta halstabletter, får se om det hjälper.
Ska plugga engleska lite till sedan får jag soova.

Februari

Oj oj vilken dålig uppdatering det har varit, verkligen uselt. De senaste dagar har jag inte gjort något speciellt skolan,sova,äta,träna,plugga. Rätt så enformiga dagar. Men nu är det februari vilket betyder bara 1 månad till våren eller ja enligt mig på riktigt börjar våren komma först i april eller om vi har tur sent i mars.
Våren=blommor
 

RSS 2.0