Backstage


 
 
Här kommer en till del av bilder från modevisningen som hölls den 18 maj i den nyöppnade syateljén. Den här gången är bilderna tagna bakom kulisserna.

De senaste dagarna

Skolan håller på att ta slut. Vi gör bokstavligen ingenting som har med vanliga skoluppgifter att göra. I onsdags hade vi en sportdag. Jag valde curling. Roligt att testa på något nytt dock mindre roligt att få ytterligare en till bekräftelse om min klumpighet. Jag föll på isen, såklart. En vecka före skolavslutningen, såklart. Lyckades skrapa upp lite mitt ansikte och få blåmärke på knäna men annars var det kul. De senaste två dagar då vi hade lov har jag börjat jobba. Hittills har jag tyckte om det. :)
Två bilder från onsdagen
 
Nu ska jag ta en joggingtur och sedan är jag bjuden på en studenfest. Har aldrig varit på en sådan så det blir kul att gå.

Stafettkarnevalen 2014

Drack enorma mängder vatten

            Hmm, med vad associerar du den här bilden, Emma? ;)
 
 
 
 
 
Förra torsdagen for jag och några andra till Stafettkarnevalen. Vi åkte med lågstadiet och det va så högljutt i bussen men våra örön överlevde. Tyckte att resan har varit jätterolig för det mesta. Förutom att vi sprang var vi till Borgbacken(åkte Ukko för första gången och tyckte att det var kul), Helsningfors centrum och till butiken för att handla bl.a 100 st yoghurtar. Det var såå varmt just dom dagarna. Kunde knappt tro att jag befann mig i Finland.

Officiell öppning


 
I söndags hade Modestudio Fager IrinaDesign sin officiell öppning. Detta firades med två modevisningar och de bjöd också på dricka och goda snacks. Irina och Charlotte är så duktiga och kläderna som sys där är så fina! :)

Staffetkarnevalen 2013

 
Jag hade det så kul förra året när vi for på staffetkarnevalen och idag är det dags att fara igen. Jag och fyra andra åker med lågstadiet så vi är där lite längre :) De lova bra väder medan vi är i Helsingfors vilket är ju ett stort plus för mig i alla fall.
 

Knytkalas

Nu börjar det kännas att skolan håller på att slut. Alla proven är skrivna, det är varmt ute och lektionerna är inte särskilt seriösa. Idag har vi haft vår sista knytkalas med klassen. På tal om klassen, halva av klassen försökte spela volley ikväll. Vår nivå på spelet var inte särskild hög men roligt var det.

Gårdagens första bilder


 
Lånade från Irinas instagram
 

Kanske inte världens bästa kvalité men här är de första bilderna från gårdagens visningar. Hade så sjukt kul hela dagen så tack för det!

Last saturday

Några bilder från förra lördagen då Mellis och Carro hade tjejmiddag. Jag är lite sen med bilder ibland, okej mer än ibland.
 
Början av den här veckan hade varit så stressigt, prov, dansgala, min systers födelsdag m.m. Men på torsdagen börja jag slappna av lite efter att jag skrev mitt sista prov i grundskolan som för övrigt gick skit. Tycker iaf att det är väldigt skönt med helg nu. Igår så var jag en sväng via ÅMI för att gå på examen. Det är typ en sådan examen som det går i princip inte att blir underkänd. Så förstår inte ens varför det heter så då. Efter det var jag barnvakt en liten stund och idag for jag till ateljén där vi förberedde oss inför imorgon. Nu ska jag städa klart och fara till Lotta.

8 år

 
Idag fyller min lillasyster 8 år. Kan knappt tro det eftersom jag var ju själv åtta år när hon föddes. Nu är Veronika lika stor som jag var då. Efter skolan blev jag hämtad för att äta pizza och sedan firade vi henne med tårta. Fast det riktiga firandet kommer att ske i helgen.

En ny vecka

Den här veckan kommer bli så stressig eller åtminstone hälften av den. Jag orkar inte med två prov, igen. Känner mig inte heller redo för dansgalan 100% men eh det brukar vara kul. Dock tycker jag att det är mindre kul med ett genrep som ska börja kvart över nio idag fast 21.15 betyder inte tidigare än 21.45. Har ingen aning när jag kommer hem men tidigt lär det nog inte bli.
 
Lånar lite bilder från Emmas, Tobbes och Rasses Instagram 
 
 
 1,2 Picknick förra söndagen med Emma och Tobias vid strandpromenaden, 3.Monopolspel med Emma och Rasmus för några dagar sedan, 4.Nyblivna sextonåringar

En dag i Stockholm

Förra lördagen for jag och Linn till Stockholm. Vi har planerat det ganka länge så det är kul att vår lilla resan blev av. Vädret den dagen var inte så bra som man kan skulle önska sig men ett stort plus är att det var inga vågor när vi höll på att åka båt så jag slapp bli sjösjuk.
Vi hade det jättetrevligt i Stockholm. Häng i kungsträdgården, shopping, pizza, ännu mera shopping och fika så såg vår dag ut.

Hello May

Helt ärligt väntade jag inte att det första jag skulle se igår skulle vara snö. Glad första maj liksom? Som tur smälte snön bort direkt när solen dök upp. Så på kvällen var jag på betydligt bättre humör. Lotta sov över här förresten, det var ju ett tag hon gjorde det så det var riktigt kul. Idag gick allt så himla snabbt men jag har hunnit göra en del saker t.ex förbereda mig inför imorgon. Nu måste jag avsluta eftersom har fortfarande massor att göra före jag ger mig av till Linn. Kommer sova över där ikväll och imorgon drar vi till Stockholm. Hur taggad tror ni jag är! :)
Kunde inte motstå frestelsen av att äta ute idag när vädret är så fint 

RSS 2.0