orkar inte!

Jag orkar inte blogga just nu. Tar en paus som jag kommer att ha bara några dagar. Vi hörs i slutet av veckan eller i början av nästa vecka. Ha det bäst!

Misommar

Blev inte så mycket shopping förförra vecka i Sverige. Fick hem med mig ett svart linne(H&M) och en bandeau(Gina Tricot). Jag behövde faktiskt lite nya baskläder. Ville köpa också ett par shorts som jag såg på Gina Tricots hemsida. Men tyvärr hade för lite tid. 
 
Jag hade kul på Midsommaren. Kvällen började med supergod middag hos Emma. Sedan for vi till stranden och badade. Senare på kvällen gjorde vi lite allt möjligt. Det va meningen att vi skulle gå och äta frukosten ute där vid 6. Men vi va så trötta och sov helt enkelt hela morgonen. Just nu är jag lite förskyld och det regnar så idag ska jag stanna hemma hela dagen. 

Glad midsommar!

Idag är det midsommar. Och jag har fortfarande inte bestämt vad ska jag ha på mig ikväll. :)) Den här midsommar ska jag sova hos Emma. För andra år i rad. Ser framemot det för att har härliga minnen från förra året. Vi får se vad vi hittar på den här gången.
För övrigt är jag glad idag. Vädret är bra, det är midsommar och jag har flera saker att se framemot. :)
Och till sist GLAD MIDSOMMAR!

Sommaren börjar komma igång.

Igår kväll tog jag och Emma en promenad. Ingen av oss kunde ana att kvällen blir så mycket annorlunda än det va planerad. Medans vi gick vi kom att det va två från vår klass som grävde när en flaska läsk. Självklart började vi gräva i sanden på Lilla Holmen. Haha. Efter en stund hittade vi det och drack upp läsken. Sedan Emma övertalade mig att simma med kläderna på. Vattnet var nog varm. Gud va skönt det var. Enda minuset att det va kallt efter. Efter allt det här värmde vi oss med varm oboy. Den kvällen blev väldigt spontan, en av bästa hittils. :)

Ukraina-England

Ikväll blir det att se på en fotbollsmatch och min favorit glass. Ukraina mot England. Vill att Ukraina ska vinna men jag vet att England spelar väldigt bra. Vi får helt enkelt se. Idag är det också en match Sverige mot Frankike. Jag tror att Frankike kommer vinna men man kan alltid hoppas på det bästa. :))

10 snygga skådespelare

Förra gången skev jag om 10 vackra skådespelerskor och jag tänkte att det är lika bra om jag gör ett inlägg om 10 snygga skådespelare.(enligt mig)

Ian Somerhalder


 

Chase Crawford


Robert Pattinson

Ed  Westwick

 

Paul Wesley


Brad Pitt

Ryan Gosling



Johnny Depp


Channing Tatum



Orlando Bloom




summer dresses

Pull&Bear
H&M

Här är två st klänningar som jag skulle vela ha i min garderob. Så enkelt och fint att ha på sig en sommarklänning en varm sommardag.

söndagsmys


Min söndag för en gåns skull har varit bra. Först for jag till glassbaren med Linn, sedan gick vi till henne och såg på filmen Salt. Trodde inte att skulle tycka om den men det gjorde jag faktiskt. Måste få veta när andra delen kommer ut. Den tänker jag inte missa. :)

Över ett år

Kollade just gamla inlägg och hittade dom här fiiina bilder. Haha så ni vet de här bilder är över ett år gamla. :)
Haha älskar den tredje bilden. Förresten Linn kommer döda mig efter de här bilderna. :)



Nu känns det att jag har suttit framför dattan alldeles för länge. Ska äta lunch nu och sedan fara till stan och träffa Linn. :))

Stockholm, i love you


För några dagar sen var jag i Stockholm. Jag tycker att Stockholm är väldigt fin stad, iaf för det mesta.
Först va vi till national museet. Det tog en timme att gå dit för att först hade vi inte nån karta. Smarta vi är. :)
Efter två timmar tittande på alla tavlor, skulpturer m.m blev jag nästa yr. :) Sedan tog jag och mamma en paus på cafeet. Vi hade tyvärr inte så mycket tid för shopping. Men lite shopping blev det iaf. Hann bara gå till H&M och Gina tricot. H&M var så enormt och trots att jag hade lagom med tid där, så kunde jag inte hitta nåt. Jag blev bara stressad av att se så många kläder men jag hade en riktigt bra dag. Vill dit igen! :)

on the beach/Dagens outfit


Dagens klädval
Jeans jacka- Only| Linne: OGGI| Shorts- OGGI| Sandaller- från Ukraina| Solglasögön- från Ukraina
Tack Emma för bilder! Btw första bilden är från Emmas blogg.

Idag har det varit riktigt varmt. Jag och Emma var på stranden och solade. Åh vad det varmt. Tyvärr vågade jag inte ta första dopp. Men det får bli nån annan dag. Jag har ju hela sommar framför mig. :)

Imorgon blir det inte nån uppdatering. Om allt går som det ska, far jag med min mamma till Sverige över en dag. Det var faktiskt länge sen jag var i Sverige. Ser framemot att fara dit. :)
Vi hörs på torsdag!♥

Underbar känsla när man vaknar på morgonen och inser att det är sommarlov


Bilden är från avslutningdagen.
Sommarlovet började faktiskt rätt bra. På avslutnigdagen var jag och mamma och åt lunch på stan. På kvällen for jag till Summer in. Det va väl helt okej men tror inte att jag vill fara dit nästa år, isåfall bara på en kort stund.

frihet i 2 och en halv månad





Så här såg jag ut på skolavslutningen. Klänningen är från Vero Moda och ljusrosa ballerinaskor är från PENELOPE.

Grattis Mamma!


Min älskade mamma fyller år idag. Haha, undrar om hon tycker om att jag slutar skolan på hennes födelsdag tre år i rad. Det kan bli lite fullt upp just den här dagen. :)

Sooommarlov



Äntligen är det sommarlov. Ikväll ska jag till Summer In. Vet inte om jag stannar där så länge. Om Summer in kommer vara tråkigt då vet jag det till nästa år. Ha en riktigt bra kväll alla!


nya accessoarer från H&M


Den här hatten och ringen beställde jag för ganska länge sen men sakerna kom förra vecka. Ringen har jag redan använd ett par gånger medans hatten får vänta lite.

Ska äta nu och sedan drar jag ut. Ha en bra kväll! :)

Bakning till knytkalasen!


Bakade de här bollarna plus en sorts kakor med Emma till knytkalasen. Förresten det gick inte så bra på volleyballturneringen. Vi förlorade alla matcher. Får väl hoppats att det går bättre nästa år. :))

Beach Volleyball tomorrow

We<3it

Ikväll var jag och spelade volleyball, eftersom imorgon har vi volleyballturnering med skolan.
Vet inte hur det kommer gå, har ingen aning hur bra de andra er.


kort inlägg

Hey! Hade sista vanliga dagen i sjuan. Jätteskönt. Det är bra väder idag och jag tänker fara och spela beach vollyboll med min klass. Vet inte hur det kommer bli idag föratt jag har lite ont i handen men igår var det jättekul.

en ny kategori- 10

Nu är det såhär att jag tänkte göra en ny kategori som ska heta "10". I den kategorin tänker jag göra inlägg om t.ex tio vackra kändisar eller tio saker som kan göra om man har tråkigt o.s.v.

Börjar med 10 vackra skådespelerskor

Natalie Portman



Amanda Seyfried


Jennifer Lopez



Leighton Meester


Angelina Jolie


Cameron Diaz



Nina Dobrev


Jessica Alba


Rosie Huntington-Whiteley


Ashley Greene

Här är min lista, tycker att det finns fler jättevackra skådespelerskor, riktigt svårt att välja bara 10st.

A sunday without the sun

Har inte gjort så mycket idag. Vaknade 11, sov ut lite iaf. Ikväll tänker jag gå på en promenad med Linn om det inte regnar. Ha en bra Söndag! ♥

rain rain rain


Emmas bild som är nästan ett år gammal.

Det regnar två dagar i rad. Jag orkar inte mera, vill ha värme och sol. Hoppas verkligen att det blir bättre nästa vecka. Idag var Emma här och vi gjorde egentligen inte så mycket. :)



RSS 2.0