25-02-12

Har haft en bra dag, träffade Astrid på kvällen var jag på en middag hos farmor. Har ätit lite för mycket för att allt var så gott :)) Älskar god mat, hihi.



23-02-12



(gamla bilder, tagna i somras)
Idag har jag varit och simmat på mariebad med Jenny. Riktigt kul haha det va så länge se jag har varit där.
Känns bra att jag är äntligen frisk! :)

:(

Mår inte så bra just nu, har varit först förskyld, nu har jag ätit något dåligt så mår skit. Orkar knappt röra mig. Ska inte ljuga sportlov är inte mitt favorit lov. Kanske det beror på att vi åker aldrig någonstans på sportlov och jag lyckas alltid bli sjuk eller nått.

Man ska aldrig ångrar sig men ibland kan jag inte låta bli


Idag vaknade jag otroligt tidigt. Eftersom min mormor kom hit på måndag visade jag henne lite Mariehamn, jag köpte lite grejer(okej mormor köpte, jag valde) och sedan gick vi till ett café. Semla(♥) Annars ska jag just börja kolla på Gossip girl.

xoxo gossip girl



Källa
Har fallit för gossip girl totalt. En grym tv-serie. Ska kolla ett till avsnitt nu.

Dagens köp!


Sportlooov, äntligen! Är förskyld just nu, inte så bra start på lovet. Idag tog jag en sväng via stan och köpte Elsas mode som jag ville skaffa nu i två månader. Har redan läst lite i början boken verkar vara mega bra. :)

Svartvitt


1. Jag och min fina vän Linn 2.Linns öga

Idag var Linn här. Jag visade henne huset annars har vi också pratat, ätit, och fotat. Trevlig dag :)
Tänker äta nu och senare på kvällen ska jag läsa fysik, det behövs verkligen.

"Att vara forever alone betyder inte att man inte har klasskamrater"


(Inlägget skulle publiceras igår)
Glad alla hjärtans dag!

Lördag-Söndag

Har haft en bra lördag igår. Började min morgon med ny avsnitt av tvd. Senare var med Emma och vi gick till olika ställen sedan på kvällen gick jag en långpromenad med Linn och vi pratade ut lite. :) Sedan avslutade jag min kväll med en superskön bad i badkaren. :) Och idag ska jag inte göra så mycket städa, plugga och vara allmänt risig=osminkad och mjukisbyxor med en skön tröja hela dagen.

Bilden tagen igår när jag badade med min syrra.

nya möbler







Har lite fått lite nya möbler till mitt rum, en garderob(eller klädskåp) och en byrå, är nog nöjd. :D Annars måst jag fixa massor i mitt rum och det kommer ta ca halv år, haha. Vill ha ny säng, ramar för foton och mer.
(Dom bilderna som är ovanför tagna exakt efter att vi har flyttat så därför det ser så tomt ut)

2 från helgen


1. På fikan med tjejer. 2. Sover hos Emma.Förra helg var nog riktig bra.
Igår skrev vi ett biologi prov och det gick jättedåligt enligt mig, eh vi får se resultaten. Tills imorgon har 250 ord på finska så att ja jag borde verkligen plugga nu. Asså seriöst 250 ord, dör lite. Men kan trösta mig att imorgon är det fredag och den dagen kommer bestå av: knyttkalas, dans och ny avsnitt av Vampire Diares. :))

Känns som igår


Påsk -09

Vet egentligen inte vad jag ska skriva och jag har verkligen bloggtorka, men jag bloggar ändå ibland. Min statiskt är verkligen jättedåligt just nu. Sedan har vi massa prov, förhör, läxor. Trots allt tänker jag inte ta en bloggpaus. Inte ännu iaf. :) Nu ska jag plugga biologi. Åh kan inte provperioden vara över nu?!

it will pass sometime

Dagen har varit bra hittils. Efter skolan kom Emma och Lotta hit, jag visade till dom huset. Åh jag måsta lägga upp bilderna här också. Nu ska jag plugga biologi senare far jag på dans. :)

I can t be perfect

Skönt att vakna och veta att man behöver inte gå till skolan idag. Idag ska jag till stan med Jenny och Emma. Igår kväll blev det ingen Vampire Diares för oss men vi kanske träffa ikväll och jag kanske ska sova över hos henne. Men det är lite oklart.

Ungefär så här är vädret ser ut på Åland just nu, snö, sol och ca  -10 grader.

Äntligen fredag

Superskönt med fredag, skolveckan var nog riktigt jobbigt, 2 prov på samma vecka är ju sjukt jobbigt. Hehe :)
Nu ska jag snart börja byta om och far på träningen. Ikväll kommer lite gäster hit och äta middag. Och sedan om jag hinner vilket jag troligtvis kommer göra se på Vampire Diares med Emma :)

Arkivbild

hinner inte med bloggen

Har haft fullt upp idag, for till stan med Lotta och försökte hitta en abetsplats för en dag. Får se hur det blir. Ikväll städade jag lite mitt rum och det tog väldigt länge. Och nu måste jag verkligen stänga av datan och börja plugga samhälla. Har inte övat något alls idag och hur ska det gå imorgon? Jag får hoppas att jag har tur med frågor iaf.
Btw fick svenska proven ut och det gick jättebra enligt mig :))


sista vintermånaden

Hej, på måndag har jag varit den sista gången i lägenheten. Känns lite sorligt att jag  ska aldrig bo där längre, (aldrig säg aldrig men tror inte att jag ska bo där igen) okej hellre bor jag här men ändå. Annars har jag haft en riktigt bra dag med Lotta och Emma. Vi var hemma hos Lotta och åt en supergod mellanmål, okej kanske inte allt var nyttigt, hehe :) Vi pratade och kollade på gamla bilder. Sedan missade jag och Emma bussen, vad vi skrattade. Hade en bra start för Februari iaf.


På fika förra vecka :)

RSS 2.0