dagens outfit



Linne-Cheap Monday| Kofta-soyaconcept| Shorts-OGGI| Skor-Converse| Strumpbyxor-H&M
Bilderna är kopierade från itsagiirlthing.

Idag för första gången i år tog jag på mig mina converse, kändes jättebra. Under vinter har helt glömt bort hur bekväma de är. Efter skolan träffade jag Linn, vi fikade, pratade, fotade och gick på en promenad, som vanligt. :) Dom senaste 2 dagar är jag glad nästan hela tiden orkar verkligen inte vara deppig just nu.
Nu blir det Gossip girl resten av kvälen. :)

Tiiisdag

Har haft en bra dag. Dagen kändes otroligt lång. Gick 8-3 och när skolan var slut drog jag till stan med Lotta, vi gick till Hesburger, det va ett bra tag sen jag var dit. Nu har jag lite bråttom för att jag ska träna/jogga med Emma. :)

It`s you, it`s you, it`s all for you



Video games-Lana Del Rey


Dark Paradise-Lana Del Rey


Söndag är inte direkt min favorit dag, nästan aldrig händer nått. Har inte gjort så mycket idag men ska snart börja klä på mig gå ut på en promenad med Emma. :)

Bröllopsmässa


Tre bilder från bröllopsmässa som jag har varit på förra lördag.

Igår for min mormor hem, hon har varit här nästan en månad. Så det känns konstigt nu när hon är borta.
Nu kändes äntligen att det är vår, solen skiner allt oftare och det har blivit varmare också. Underbart! :)

Ja, jag ska försöka blogga mer...



Hej, nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Vet att jag skulle ladda upp bilderna (vad har jag fått på 8 mars) för länge sen, men bättre sent än aldrig, right? :) Jag fick iaf  en bok, Elsas värld(1), guldörhängen(2)+ 2 koftor och 1 tröja.

Idag har vi fått våra betyg för perioden 2 och jag har höjt mina betyg men också sänkte i ett ämne. Men jag är nog nöjd. :) Efter skolan var jag med Emma och fikat i stan vilket var  riktigt mysigt och nu blir det ett avsnitt av Gossip Girl.

Emma gästbloggaar

Gästbloggaar för att Diana glömde logga ut från min dator. Dessutom är uppdateringen här usel! :(
Idag var jag med Diana. Vi gick till stan och drack varm choklad.
Sen köpte vi något till hennes mormor också. Vi gick hem till mig, åt&pratade och sådär. Ha en bra dag!
Puss (:
Höhö, min fika i Brighton, England - Starbucks.

Mormorsfödeldag


Idag fyller min undebara mormor år. Hon är på Åland just nu så att idag ska jag hjälpa till att laga stor middag.


workshop



Idag har jag varit med på 3 st workshops. Det va nog kul. :)) Är jättetrött nu, åh kommer ha säkert träningsvärk imorgon. Funderar på att skippa workshopen imorgon för att jag har jätteont i halsen, vill verkligen inte bli sjuk.

8 mars - kvinnornas national dag


weheartit

Är på bra humör just nu. Dagen har varit rätt bra. Har fått några presenter idag som ni får se i nästa inlägg. Idag började vi en ny period i skolan och jag gillar vår nya schema. Vi börjar kl 8 bara en gång i veckan. Hur skönt som helst. Nu ska jag se på Gossip Girl. Vi hörs sen!

Forget the past


Har haft en bra dag, efter skolan var jag till stan med Emma och Lotta. Imorgon ska jag dagsverka så att det blir ingen skola. :) Måste gå nu för att ska just ut och gå med Emma.

1 march, spring is here

Hej, hej! Det var riktigt länge sen jag bloggade. Jag hade verkligen ingen lust. Nu är Sportlov slit och vi är tillbaks till skolan. Mina dagar består av skolan, plugg, vänner och dansträningar. Alltså allt är som vanligt. Så skönt med vår, har märkt att det är mycket  ljusare på morgarna och kvällerna och att solen lyser oftare. Det känns så himla undebart med tanken på att snart blir det varmare. Idag har jag varit med Minna det var så länge sen vi träffades. :)

(Vi tog fler bilder kanske laddar upp flera nån annan gång)
Våren 2012 du är välkommen

RSS 2.0